in

Opnieuw gelekte foto’s van Billie Eilish verschenen: “zonder shirt”!

Billie Eilish is een Amerikaanse zangeres die behoorlijk de muziekwereld aan het veroveren is. Ze is pas 18 maar wist op haar vijftiende al een gigantische hit te scoren met ‘Ocean Eyes’.

De zangeres staat bekend om haar opvallende kleding die ze draagt. Ze draagt namelijk uitsluitend extra-baggy kleren.

Dit zou ze doen zodat fans of media haar niet kunnen beoordelen op haar figuur. Dat is iets waar veel zangeressen wél veel gebruik van proberen te maken.

Dit door zo weinig mogelijk bedekkende kleren te dragen in bijvoorbeeld videoclips of op het podium tijdens concerten.

Kijk naar Miley Cyrus die in haar onderbroek op een ‘Wreckingball’ heen en weer slingerd. Het trekt natuurlijk wel lekker de aandacht.

Lees ook  12 dingen die met je lichaam gebeuren als je eieren eet

Billie Eilish opnieuw gefotografeerd
Maar Billie bewijst dat ze het ook kan klaarspelen zónder zich op die manier te presenteren. Maar vaak genoeg zijn er paparazzi die een kiekje van haar weten te schieten waarop ze tóch wat anders aan heeft.

Zo verscheen er onlang een foto waarop ze een hemdje aan heeft. Ze werd door verschillende media vergeleken met een wijn drinkende moeder van in de 30.

Haar tegenreactie was dan ook prachtig, zoals te zien via de onderstaande link. Maar nu zijn er wéér foto’s van de blondine op het web verschenen.

Lees ook  Deze man komt na jaren zijn eerste grote geliefde weer tegen. Maar als hij haar kinderen ziet ontdekt hij iets verschrikkelijks.

Ze staan op ietwat bedenkele websites dus wij gaan onze vingers dara niet aan branden. Maar het zal niet lang duren voordat we ze op Twitter en Instagram zien verschijnen.

Bij de foto’s staat vermeld dat ze “Zonder shirt” staat. We kunnen je vertellen dat dit betekent dat ze haar baggy shirt daar niet aan heeft maar wel gewoon een hemdje.

Eerder liet ze via een video haar reactie op deze zogenaamde ‘Bodyshamers’ zien. Deze video is te zien onder de onderstaande foto:

Frank en Rogier lijken definitief een punt achter hun relatie te zetten

Boerin Milou uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ laat niets aan de verbeelding over!