in

Opnieuw aanslag SPANJE: Politie doodt 5 terroristen 7 GEWONDEN

In de Spaanse kustplaats Cambrils, ruim 100 kilometer ten zuidwesten van Barcelona, is vannacht een tweede terreuraanslag grotendeels mislukt. Vijf terroristen werden door de politie gedood, toen ze net zoals gisteren in Barcelona gebeurde, begonnen in te rijden op het flanerende publiek. Cambrils is een populaire plek in de buurt van Salou. De autoriteiten zeggen dat er een verband is met de aanslag in Barcelona.

Lees ook  Op televisie ziet ze een dakloze kinderen uit het puin trekken. Dan ziet ze zijn gezicht en schrikt zich rot!

Volgens de eerste berichten zijn er  enkele gewonden (waaronder een politieman) gevallen na een nieuwe terroristische aanslag. Het lijkt erop dat vijf terroristen, allen voorzien van een bomgordel, hebben geprobeerd op mensen in te rijden. De politie meldt dat vier van de vijf daders zijn gedood en dat de vijfde gewond is. De terroristen in Cambrils reden met een auto in op een politiewagen en op het publiek op de promenade. De politie begon daarop te schieten. De terroristen droegen bomgordels; een van hen zou met een mes hebben gezwaaid. Bij de aanslag zijn vijf burgers en twee agenten gewond geraakt; twee gewonden zijn er slecht aan.

Lees ook  Papa gebruikt kind als menselijke ijskrabber.

Bij de terreuraanslag in Barcelona kwamen zeker dertien mensen om het leven en raakten honderd mensen gewond. Drie Nederlanders raakten gewond. Is heeft de aanslag geclaimd.

IS claimt aanslag Barcelona: Dreigt opnieuw met aanslagen in Europa!

Toeristen maken babydolfijn doodsbang – zodat ze hun selfies konden nemen