in

Opa en oma slaan kleinkind (5) dood met riem omdat ze in broek poept

CHICAGO – Een man en een vrouw uit een buitenwijk van de Amerikaanse stad Chicago worden verdacht van het doodslaan van hun vijfjarige kleindochter. Het stel zou het meisje hebben doodgeslagen met een riem omdat ze in haar broek zou hebben gepoept.

De gruwelijke details van de moord op het meisje op 14 juli werden naar buiten gebracht door de aanklager van de staat Illionois. Het meisje zou al twee maanden lang mishandeld zijn door haar grootouders. Ze zou daarbij kneuzingen hebben opgelopen die je volgens de aanklager normaliter alleen ziet bij slachtoffers van auto ongelukken.

Lees ook
5 doden bij crash op snelweg in Doornik: Ouders en 3 kinderen komen om

De opa en oma van het meisje, 62 en 57 jaar oud, zijn gearresteerd en aangeklaagd voor moord. De opa van het meisje belde volgens de aanklager het noodnummer en zei: „Ik heb mijn kleindochter geslagen en nu reageert ze niet meer.” Hulpverleners vonden het kleine meisje naakt op de bank toen ze aankwamen.

Tijdens de politieverhoren zou de oma gezegd hebben dat haar kleindochter zichzelf vaker onderpoepte. De laatste keer dat het gebeurde zou de opa het kind hebben gewaarschuwd dat ze de volgende keer klappen zou krijgen met de riem. Vrijdagavond voegde de opa daad bij het woord. Het meisje poepte weer in haar broek en kreeg daarvoor klappen met de riem van haar opa. Hij zou haar 10 tot 12 keer hebben geslagen, de laatste keer stond het meisje niet meer op.

Lees ook
Vermist meisje 10 dood gevonden in kelder

Tijdens de autopsie bleek dat het meisje van top tot teen bedekt was met ’blauwe plekken, schaafwonden en oude en nieuwe littekens.’

‘Duivelskoppel’ dat eigen dochter (12) verkracht: “Beter wij dan een of andere maniak”

Meisje (3) barricadeert deur slaapkamer met knuffels om pedofiel tegen te houden. Tevergeefs.