in

Op televisie ziet ze een dakloze kinderen uit het puin trekken. Dan ziet ze zijn gezicht en schrikt zich rot!

Chris Parker werd na de terroristische aanslag in Manchester tot held gebombardeerd. De 33-jarige dakloze bedelde regelmatig in de buurt van de concertzaal en was die avond zoals steeds in de buurt. Na de aanslag snelde de man op de ramp toe en deed alles wat hij kon om de gewonden gerust te stellen en te helpen. Verschillende jongeren sterven in zijn armen. “Ik kan sindsdien niet stoppen met huilen. Ik kan het geschreeuw niet vergeten,” vertelt de man in een televisie-interview.

Ook Jessica Parker bekijkt de beelden op tv net als zovele anderen. Als ze het gezicht van Chris ziet, schrikt ze zich rot! Ze herkent haar bloedeigen zoon met wie ze al vijf jaar geen contact meer heeft. Ze wist niet dat de man op straat leefde. “Ik was totaal geschokt, maar ik wist dat hij mijn zoon was! Het is precies wat hij zou doen in zo ’n situatie want hij heeft een groot hart.”

Lees ook  Man priemt kaken van alligator open om zijn hond te redden.

De moeder uit Norfolk gaat meteen op zoek en ze vindt haar zoon al snel. Beiden barsten in tranen uit als ze elkaar na vijf jaar weer vast kunnen houden. “Ik zei tegen hem: ik wilde maar eens komen kijken of alles goed met je gaat,” zei Jessica, “en hij zei: Ik heb je nodig, mams!”

“Ik heb hem altijd in gedachten en in mijn hart gehouden, hopend dat hij veilig was. Ik begrijp nu de keuzes die hij in zijn leven maakte,” voegde ze eraan toe. “Maar nu, nu die vreselijke ramp achter de rug is, nu wil ik hem dicht bij me. Ik ben hem al vijf jaar kwijt maar ik had hem voor altijd kunnen verliezen.”

Lees ook  Hij had last van kleine ballen en begon met injecteren. Nu is hij dood

Bekijk hier de zoekoproep die ze op het internet publiceerde.

Er werd voor de daklozen een donatiepagina gestart en in minder dan een week kwam er €60000 binnen. Met dat geld en met de ondersteuning van zijn moeder wil Chris nu een nieuw leven opbouwen.

Hopelijk kan hij met verloop van tijd de verschrikkelijke beelden en schreeuwen uit zijn hoofd krijgen. Hij maakte alles van dichtbij mee. 22 Mensen verloren die avond het leven.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

30 jarige Christine uit Nederland is omgekomen bij AANSLAG LONDEN

Een Griekse dame neemt een mormel onder haar vleugels. Vier weken later is het beest niet meer te herkennen.