in

Op ramen met dubbele beglazing zit een schroef die twee keer per jaar moet worden omgedraaid: Wist je dat?

Om een ​​warm thuis te behouden heeft u niet alleen een goed verwarmingssysteem of de nieuwste generatie verwarming nodig. Het is namelijk ook belangrijk om aandacht te besteden aan de inrichting, waarmee een goede luchtinfiltratie gestimuleerd kan worden om daardoor vervolgens de volledige temperatuur binnenshuis te veranderen. Hetzelfde geldt voor het gebruik van airconditioners tijdens de zomer.De meeste moderne ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, maar zijn ook uitgerust met een besturingssysteem waar weinigen kennis van hebben, welke van cruciaal belang is voor het behouden van de temperatuur in verschillende seizoenen.

Lees ook  Elya probeert al half jaar aangifte te doen van ver krachting op azc Dronten: ‘Ik ben al heel lang bang en gestrest geweest’

Installateurs stellen de consument vaak niet op de hoogte van de verstelschroeven op de ramen, welke het u makkelijker maken om beter om te gaan met de zomer en winter temperaturen.

Deze schroeven bevinden zich langs de binnenrand van aluminium of kunststof kozijnen.

Door deze schroeven te draaien wordt het mogelijk de druk tussen de kristallen te variëren.

De vormen van de schroeven kunnen stervormig zijn, rondvormig, of vereisen het gebruik van een schroevendraaier.

Het reguleren van de schroef moet twee keer per jaar gebeuren: een aan het begin van de winter en de andere keer op het moment dat de buitentemperaturen beginnen toe te nemen.

In de winter moet de druk verhoogd worden om te voorkomen dat er warmte verloren gaat. In de zomer moet deze echter worden verlaagd om de materialen in goede staat te behouden.

Dit is de meest efficiënte manier om dubbele beglazing te gebruiken en om te besparen op uw gasrekening!

Na de show probeert deze orka zelfmoord te plegen voor de ogen van het publiek. Een bezoeker filmt het hele gebeuren.

Hij brak 200 keer zijn botten en werd zijn hele leven lang gepest. Kijk wat er van hem nu is geworden!