in

Op de luchthaven kregen ze te horen dat ze hun hond niet mee konden nemen. Ze kozen een erg wrede manier om het probleem op te lossen!

Verschillende luchtvaartmaatschappijen hebben verschillende benaderingen als het om het vervoeren van dieren in een vliegtuig gaat.

Bij sommigen is dit geen probleem, maar andere hebben niet eens de mogelijkheid. Vooral goedkope luchtvaartmaatschappijen staan het geen reizen met huisdieren niet toe. Uitzonderingen zijn blindengeleidehonden. Andere viervoeters mogen niet aan boord. Sommige luchtvaartmaatschappijen begrijpen dat eigenaren van gezelschapsdieren ze mee willen nemen, zelfs tijdens de vakantie en passen zich aan de behoeften van de klant aan.

Waar een hond of kat vervoerd wordt, is afhankelijk van het gewicht en grootte. Elke keer is toestemming van de vervoerder vereist, en moeten er allerlei papieren en formaliteiten worden afgewerkt. Het Russische stel Oksana en Alexander Urusov besloten op vakantie naar Duitsland te gaan. Hun kinderen logeerden bij hun oma in Hamburg en ze besloten hen op te zoeken. Ze wilden ook hun lieve hond genaamd Tori meenemen. De kinderen waren dol op hem. Hij ging vaak met hen mee op vakantiereizen en hij werd als een familielid behandeld.

Ze kwamen aan op de luchthaven Koltsovo in de buurt van Jekaterybnurga, maar toen ze in gingen checken ontstond er een probleem. Ga naar de volgende pagina en lees verder.

Lees ook  Dit gebeurt er als je een tennisbal tegen je schouderblad drukt. Je pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Het bleek dat het stel de benodigde papieren en formaliteiten niet had ingevuld, dus kon Tori niet met hem mee. Zij probeerden het personeel om te praten, maar dat lukte hem niet. Men stelde voor om hun vlucht een dag uit te stellen en de ontbrekende documentatie dan in te leveren. Ze wilden echter niet wachten en vertelden de medewerkers dat ze de hond aan een vriend zouden geven die buiten stond te wachten. Ms. Urusov ging alleen met Tori aan de leiband naar buiten.

Beiden gingen daarna aan boord en vertrokken voor hun vakantie. Ze lieten hun hond aan zijn lot over in een afgelegen deel van de luchthaven. De vrouw had gelogen toen ze zei dat een vriend de hond zou afhalen, zodat het personeel geen onnodige vragen zou stellen. Toen ze in Duitsland aankwamen en de familie ontmoette, begonnen de kinderen naar Tori te vragen.

Zij verlangden naar hem en Oksana besloot de hond te gaan zoeken. Zij schreef het volgende bericht:

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR ONZE HONDJE. HIJ IS WIT EN DEELS GEMBERKLEURIG. ONZE KINDEREN BLIJVEN STEEDS MAAR HUILEN OM HEM, HELP ONS ALSTUBLIEFT. WIJ BETALEN AAN WIE HEM VINDT.

De hond werd vrij snel ontdekt, maar hij was al dood. Hij was bevroren in de temperatuur van ongeveer -30 °C (-22 °F)! Een woordvoerder van de luchthaven Dmitry Tyukhtin kon niet geloven dat de eigenaren zo wreed hadden gehandeld. Hij had scherpe kritiek op hen.

ALS WE DIT HADDEN GEWETEN, ZOU DE HOND NOG IN LEVEN ZIJN. HET WAS OP DIE DAGEN HEEL ERG KOUD, EN TORI ZAT OP EEN PLEK WAAR GEWOONLIJK GEEN MENSEN KOMEN. ALS HIJ IN DE TERMINAL WAS GEWEEST, ZOU IEMAND HEM WEL HEBBEN GERED.

Deze zaak maakte veel mensen woedend. Meer dan 7.000 mensen ondertekenden een petitie waarin de staat werd gevraagd om Urusov te straffen. Zij stelden dat Tori als een ongewenst object werd behandeld, maar dat hij wel een levend wezen was dat net als mensen gevoelens heeft. Een internetgebruiker schreef dat Oksana en Alexander “ziek en gevaarlijk zijn, en niet alleen een bedreiging vormen voor dieren, maar ook voor de gehele samenleving.”

Lees ook  Iedereen zou dagelijks een glas karnemelk moeten drinken. Het drankje levert namelijk veel gezondheidsvoordelen op!

2 kinderen betreden het podium voor ongelofelijke “Footloose” dans die de hoofden van de juryleden doet tintelen.

Deze vrouw was diep ongelukkig met haar neus… Moet je haar transformatie eens zien!