in ,

‘Onze koning en koningin weigeren eigen tandartskosten te betalen’

Even een herinneringetje uit 2019 aan ons brave koningshuis. Toen kwam er een bijzonder feitje aan het licht: Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima schijnen hun tandartskosten niet zelf te willen betalen.

Afweging
Volgens een ingewijde op het hof van de koninklijke familie zijn er facturen en rekeningen die letterlijk genegeerd worden.

Dat bleek uit een audiobericht van de Volkskrant Bedrijven en leveranciers sturen al niet snel een nota, omdat het enorm veel gratis publiciteit oplevert wanneer het Nederlandse koningshuis hun spullen gebruikt.

Lees ook  Man gaat 6 jaar niet naar zijn werk, niemand merkt het

Met deze afweging is het koningspaar het blijkbaar eens, want de man die het gebit van het paar behandelt, ‘mag al blij zijn dat hij hen überhaupt mag behandelen’.

Kosten
Naast dat er veel kosten voor de royals worden opgehoest door de Nederlandse staat, krijgen onze Koningin en Koning ook ‘salaris’.

Lees ook  Vader straft dochter en laat haar hoofd kaal scheren zonder het met moeder te bespreken

Daarom zou je denken dat het niet veel moeite zou moeten kosten om zelf op te draaien voor een deel van hun jaarlijkse uitgaven. Ook is het inkomen van de Koning afgelopen jaar zelfs omhoog gegaan.

Dít is de nieuwe lover van Bridget Maasland

Marco Borsato heeft een verrassende boodschap voor Leontine Borsato: “Hoeft niet meer voor mij”