in

Onvoorstelbaar wat Lucas overkwam… Hij werd uit het niets door een vreemde voor de metro gegooid!

Een volslagen vreemde duwde Lucas voor een aankomende metro…

Het leven van 25-jarige Lucas Sjöland Jurada zal na die dag in mei nooit meer hetzelfde zijn, toen hij rustig met zijn vrouw Victoria op de metro stond te wachten in Stockholm.

Na een heerlijke wandeling wilde het echtpaar samen naar huis om knus een filmpje te kijken, maar dat zou op die dat niet gebeuren. Een onbekende man duwde Lucas zonder enige aanleiding op het spoor voor een aanstormende metro. Twee minuten voor zijn afschuwelijke daad staat de dader op het perron te wachten. Als Lucas en zijn vrouw richting de rand lopen om de volgende metro te pakken slaat hij toe en duwt Lucas. Lucas verdwijnt onder de trein en Victoria ziet nog zijn rugzak… Ze schreeuwt het uit in blinde angst en wil hem achterna springen, maar het is al te laat. Wat in werkelijkheid maar een paar seconden duurt voelt als een eeuwigheid

Lees ook  Monique Westenberg slaat terug na kritiek op foto met Marco Borsato

Nadat de metro voorbij is geraasd kan Lucas van het spoor gehaald worden, hij is zwaargewond maar leeft nog wel. De brute aanval is zo ontzettend snel gegaan dat Victoria het niet kan bevatten. De beelden van de bewakingscamera bevestigen wat bijna ondenkbaar lijkt: een man die ze nog nooit hebben ontmoet blijkt de dader. Na de aanval vlucht hij meteen het station uit.

Korte tijd later kan de man worden opgepakt, het gaat om een 35-jarige Libanees die al een tijd in Zweden woont. De man wordt veroordeeld voor poging tot moord en wordt opgenomen in een inrichting. Het Zweedse OM gaat in beroep, maar het wordt verworpen. Lucas brak zijn nek en meerdere botten, hij had meerdere hersenbloedingen, werd twee weken in kunstmatig coma gehouden en zijn voet werd geamputeerd. Na tien weken mocht hij het ziekenhuis verlaten. Hij moet alles opnieuw leren doen, een erg zware tijd voor het pasgetrouwde stel. De jongeman denkt nog vaak aan het noodlottige voorval. ,,De amputatie van mijn voet was psychisch het moeilijkst voor me”, zegt hij. Lucas voetbalde al sinds hij kon lopen, dat gaat nu niet meer.

Lees ook  Vietnamese monnik schokt de wereld met zijn protest. Hij gaat ermee meteen de geschiedenisboeken in!

Pas op met DEZE mail van Facebook! Oplichters gebruiken ‘m om je gegevens te hacken!

Stop onmiddellijk met neuspeuteren, want DIT is hoe gevaarlijk het kan zijn! Dit wisten we niet!