in

Broer vermoordt man en 3 kinderen van zijn zusje

“Op geen enkele manier kan ik geloven dat uit deze tragedie iets goed zal voortkomen. Ik kan en zal dit niet aanvaarden.”

Een moeder en zoon hebben slechts elkaar om op te steunen nadat vier familieleden werden weggerukt uit een gezin na een gewelddadig incident.

Loretta Traynor, de moeder, moet de rest van haar dagen doorbrengen met de idee dat haar eigen broer verantwoordelijk was voor de tragische dood van haar echtgenoot en hun drie prachtige kinderen.

De 50-jarige Loretta zat tijdens de begrafenis in een rolstoel, enkele meters verwijderd van de vier doodskisten van haar man en drie kinderen.

Ze “werden veel te vroeg, op een gewelddadige manier en zonder waarschuwing van haar weggenomen”, was de kreet van de vrouw, meldt CBC.

“Op geen enkele manier kan ik geloven dat uit deze tragedie iets goed zal voortkomen. Ik kan en zal dit niet aanvaarden,” zei ze, terwijl haar enige overlevende zoon Sam naast haar stond. Dat meldt CTV News.

Toen haar familie vermoord werd, bleef ook Loretta zwaargewond achter door de schutter, de 48-jarige Mitchell, Loretta’s broer.

Hij was hun huis ongevraagd binnengedrongen in hun dorp Oshawa in Canada en schoot daarna de familie neer, volgens het politiekantoor van Durham. Dat meldt Toronto Sun.

“Lapa was de schutter tijdens dit incident en hij is gestorven door een zelf-veroorzaakte schotwonde,” zegt de politie in een verslag.

Een vriend van de familie zegt dat Mitchell het doel had om de hele familie uit te moorden behalve zijn zus, die wilde hij enkel zwaargewond achterlaten.

Lees ook  “Mama, kom me halen!”, riep Jessica (12) nog aan de telefoon. Sindsdien vernam haar moeder niets meer van haar dochter

“Ze zeggen dat Mitchell Loretta’s hele familie heeft vermoord en haar slechts heeft verwond zodat ze de rest van haar leven zonder haar familie zou moeten leven,” aldus de vriend.


De vriend vertelt verder, “Zelfs toen ik opgroeide als kind, was Mitchell enkele jaren jonger dan mij, en zat hij altijd in de problemen.

En dat was vanuit het standpunt van een tiener die dat al die jaren zag. Ik ben niet verrast door wat ik hoor… Hij was mentaal onstabiel.”

Na de dood van Loretta’s vader, erfden zij en de kinderen het meeste van de vader zijn bezittingen terwijl haar broer Mitchell voor het grootste deel werd uitgesloten, aldus CBC.

Hij besloot om wraak te nemen op zijn zus door haar echtgenoot Chris en hun kinderen van haar te ontnemen.

Nadat Mitchell Loretta’s familie had aangevallen, liet hij haar vanzelfsprekend verwoest achter, hartgebroken door de dood van haar drie kinderen, de 20-jarige Bradley, de 15-jarige Adelaide en de 11-jarige Joseph.

Haar oudste zoon Sam overleefde het incident want hij was niet thuis op het moment van de aanval.

“Ze waren alles wat ik had,” vertelt Loretta op de begrafenis. “Ik heb zoveel verloren dat een beter persoon van me maakte.”

In haar emotioneel betoog aan CTV News, vertelt Loretta verder. “Ik ben zo trots om Chris zijn echtgenote te zijn. Ik hou van hem met alles wat ik heb.

Lees ook  Kijk wat deze man doet nadat deze vrouw haar pincode heeft ingetoetst – en zorg dat het jou niet overkomt!

Ik ben zo trots om Bradley’s moeder te zijn. Hij was een van de aardigste zielen die ooit op de wereldbol heeft rondgelopen.

En ik ben zo trots om Adelaides moeder geweest te zijn. Haar hart was gemaakt van goud. En ik ben zo trots om Joey’s moeder te zijn. Hij was onschuldig en gelukkig en had de grootste dromen.”

“Mijn laatste woorden aan hen allen was dat ik van hen hield.”

Haar oudste zoon Sam, die niet thuis was tijdens het gewelddadige schietincident zegt “Het geluk dat ze me brachten is groter dan gelijk welk kwaad,” aldus CBC.

“Ik wens met heel mijn hart dat het langer mocht geduurd hebben en we een lang en mooi leven konden hebben,” vertelt Sam, hopend dat zijn vader zijn afstudeerplechtigheid zou kunnen hebben meegemaakt, en hopend dat hij meer herinneringen zou hebben gemaakt met zijn broers en zus.

Vanuit haar rolstoel, zittend in de kerk in Oshawa, vertelt Loretta dat de dood van haar echtgenoot en kinderen haar naar “donkere plekken” heeft gebracht.

Maar ze voegde er ook aan toe dat “het licht die ze heeft gevonden in degenen die haar steunen”, er haar bovenop helpen. Dat meldt CTV News.

“Je hebt me een lens gegeven in de levens van mijn familie, iets wat ik eerder niet had, en dat is een geschenk waar ik eeuwig trots op ben.”

Hartverscheurend. Rust in vrede. Deel aub.

Moeder met kind (4) sinds vrijdag spoorloos – Ernstige zorgen politie

Ná deze bikini-foto van Glennis Grace staan de mannen weer in de rij!