in

Ontdek hoe je in 10 seconden je gasverbruik eenvoudig met 20% kunt verminderen

Met de stijgende gasprijzen en het verdwijnen van het prijsplafond in januari, staat het vast dat gas in 2024 aanzienlijk duurder wordt. Maar geen zorgen, er zijn slimme lifehacks beschikbaar die ons leven iets gemakkelijker en voordeliger maken.

Eenvoudige Gasbesparingstip

Deze eenvoudige methode om je gasverbruik te verminderen neemt minder tijd in beslag dan het koken van een ei. Een verwarmingsmonteur heeft een bijzondere truc op zijn YouTube-kanaal gedeeld waarmee je tot 20% op je gasverbruik kunt besparen.

Lees ook
9 jongeren vast voor verkrachten van meisjes (10 en 12)

Het is een snelle aanpassing: je draait de kraan van je verwarmingsradiatoren volledig dicht en opent deze vervolgens weer een kwartslag. Dit kost je slechts een paar seconden.

Wat Doe Je Daarna?

Na het een kwartslag openen van de kraan, wacht je 20 minuten. Meet dan met een thermometer het temperatuurverschil tussen de aanvoer- en retourleiding. Als dit verschil 20 graden is, bespaar je direct 20% op zowel je verbruik als op de kosten.

Lees ook
Dode bij treinongeluk was kraanmachinist BAM

Hoewel het misschien ingewikkeld klinkt, is het verrassend eenvoudig. Bekijk de beelden van deze expert voor een duidelijke uitleg.

Dit trucje zou iedereen moeten kennen, gezien de besparingen in zowel kosten als energie.

Meerdere vrouwen van fiets getrokken en mishandeld in Amsterdam

Vader Patrick schuldig aan misbruik van dochter, maar hoeft niet de cel in