in

Ons zoontje (19-weken) leefde slechts enkele minuten na zijn geboorte, maar heeft duizenden mensen ontroerd.

Ik begon de dag te genieten van een pedicure met de aanstaande bruid, en goede vriendin Megan, samen met haar moeder Cathy en al haar bruidsmeisjes . We hadden een heerlijke lunch gehad, deden wat boodschappen, en toen huiswaarts om wat dingen voor te bereiden voor de repetitie.

Het begon dinsdag toen ik wat bloed verloren had. Het was niet veel en donker bruin , normale verschijnselen tijdens een zwangerschap, en had ook geen pijn. Op vrijdag merkte ik dat het bloed wat meer roze was.

Na het horen van een hartslag was ik gelijk gerust gesteld, en ik wachtte gewoon op de dokter die zou komen.

Eindelijk kwam er een doktersassistente of zuster binnen, ik kan me niet herinneren wat ze was , en zei dat de dokter zo zou komen, om een vaginaal onderzoek te doen, en een echo. Eindelijk kwam de dokter binnen en zei dat hij alleen een echografie ging doen,en toen vertrok hij weer.

Het was na 05:30 en Josh moest weg omdat hij de dienst deed de volgende dag voor de bruiloft,en ze moesten dat nog oefenen.
We waren allebei een beetje opgewonden over de echo,en waren benieuwd of we het geslacht konden zien. We hadden een vervolg afspraak voor een echo wanneer ik 20 weken zwanger was.

Om 6:00, kwam er een nieuwe verpleegster binnen, en gaf me drie glazen water die ik moest opdrinken voordat de echo gemaakt kon worden, en vertrok weer. Ik zette de tv aan en keek naar ‘House Hunters.’ Ik dacht nog dat ik die 30 minuten durende episode niet zou kunnen zien,omdat ze me vast zouden komen halen voor die tijd, maar ik zat er goed naast.

Een paar minuten na zessen begon ik stekende pijnen te krijgen. Tegen het einde van de half uur durende show wist ik dat ik zou gaan bevallen.Er was geen twijfel mogelijk,omdat ik dit al eerder had meegemaakt.

Iets na zeven, verliet Josh de kerk,en moest nog 20 minuten rijden. Ik werd meegenomen voor die echo rond dezelfde tijd. De ultrasone technicus was de eerste persoon die aardig was tegen me.

Niet dat de anderen gemeen waren,maar ze gaven me weinig aandacht. Meteen vond ze de hartslag, wat bemoedigend was voor me, maar verder zei ze niets.
Ze was rap met haar echografie, ging naar een andere radioloog om erover te praten, en zorgde dat er iemand bij me bleef zitten.

We hebben niets gezegd, maar het was geruststellend om te weten dat iemand bij me was.
Toen ik daarna naar de badkamer ging om mezelf te verschonen, zag ik heel veel bloed, en ik had het niet meer.
Joshua kwam net aan toen ik werd teruggebracht naar mijn kamer.

Toen we terug waren in de ER,moest ik het toilet weer gebruiken. De technicus gebruikte dat moment om tegen Josh te zeggen: ‘Het spijt me, en ik wil niet dat ze me ziet huilen, maar ik zal bidden voor u “,en ze gaf hem een knuffel en ging weg. Het was ongeveer 07:20 toen ik terug naar mijn kamer ging.

Op dit punt waren er geen pauzes meer tussen de weeën. Ze waren zo intens en net als ik eentje had gehad, begon de volgende.
Ik heb al een bevalling gehad,en mijn moeder die een vroedvrouw is,heeft me vele verhalen vertelt. Ik heb ook een paar bevallings- fotoshoots gedaan, dus ik wist dat dit hét moment was.

Ik wilde de hoop nog niet opgeven,maar in mijn hart wist ik dat ik mijn baby zou verliezen.
Uiteindelijk kwam de PA of wat ze ook was, en zei: “uw foetus is nog steeds levensvatbaar is.” Ik wilde haar serieus een klap verkopen, ookal had ze wat meer sympathie dan de arts die ik nooit meer zou zien. Ze zei dat we naar boven zouden gaan voor een cervicale cerclage, wat mijn verwachtingen iets deed verhogen.

Op dat moment werd alles steeds waziger, en werd ik eindelijk mee naar boven genomen rond 20:00 naar de OB (Obstetrics en gynecology] Ik had zoveel pijn dat ik niet goed in de gaten had wat er om me heen gebeurde. Iedereen die mij kent weet dat ik naalden haat,en telkens flauwval. Na drie pogingen en veel bloed op mijn armen lukte het ze eindelijk om het infuus in te brengen,en het kon me allemaal weinig schelen.

Lees ook  Je hebt je oven al je hele leven verkeerd schoongemaakt. Dit is briljant!

De dokter onderzocht me en ging naast me op het bed zitten en vertelde me dat ik zou gaan bevallen van een baby. Dit was de eerste keer dat iemand hem een ‘baby’ noemde .

Ik begon meteen te huilen en vroeg of er een andere optie was. . Ze was vriendelijk, maar erg boos dat de ER een cerclage wilden doen.Een cerclage kan niet uitgevoerd worden als je op het punt staat te bevallen. Er was geen alternatief op dat moment .

Ze verontschuldigde zich opnieuw en opnieuw en iedereen was erg vriendelijk. Ik kan je niet eens vertellen hoeveel mensen mij hielpen,en dingen deden.
Ik was nooit alleen,er was altijd iemand bij me. Ik kreeg wat tegen de pijn,en die verminderde het een beetje, dus ik was in staat om een beetje te relaxen. De weeën waren heel krachtig, maar ik kon gelukkig wat ontspannen tussen de weeën door.

Joshua verliet de kamer om het vreselijke nieuws te vertellen aan mijn ouders en zussen die allemaal op vakantie waren in de Outer Banks, en aan zijn ouders die in PA waren . Onze vrienden Kip & Cathy kwamen van de repetitieruimte om te vragen of we iets nodig hadden en om bij ons te zijn. Lieve Megan, die zich had moeten bezighouden met haar grote dag kwam ook naar ons toe.We waren aan het praten en huilen toen mijn water brak.

Walter, de baby, lag in stuitligging, dus we moesten wachten totdat mijn water brak, om zo de natuur zijn gang te laten gaan. Ik weet niet meer hoe laat ik begon met persen,want ik voelde de weeën niet meer,dus ik moest blijven persen om zijn kleine lichaam eruit te laten komen. Hij werd geboren om 21:42 en hij werd aan me gegeven nadat de navelstreng doorgeknipt was.

Ik moest vreselijk huilen van blijdschap. Hij was volwaardig, en alles zat erop en eraan.Ik kon zien dat zijn hart pulserende in zijn kleine borstje. Joshua en ik hielden hem vast, en moesten huilen toen we naar ons ideale kleine kind keken.De medische verzorgers en gespecialiseerde lieten ons alleen, om wat prive momenten te hebben.Helaas bleef mijn IV alert afgaan dus mijn medische begeleider moest toch af en toe binnen komen om het in de gaten te houden, maar ze was uiterst bescheiden.

Cathy en mijn schoonzus Rachel kwamen terug met de dingen die ik nodig had om Walter te mogen vasthouden. We waren dankbaar dat Rachel er was, die de taak op zich had genomen om voor de meisjes te zorgen, zodat Cathy en Megan geen onnodige stress hadden om voor 2 kleuters te moeten zorgen, bovenop dit hele gebeuren.
Ergens rond middernacht en 1 uur moet ik naar de operatie kamer zijn gebracht want mijn placenta wilde er niet uit. Ik was nooit alleen,want er waren constant 2 vrouwen bij me. Ze waren daar om met mij te bidden.
De D & C ging goed, en ik was al snel terug op mijn kamer om verder uit te rusten van de verdoving en pijnstillers.

Ik kan niet genoeg lof spreken over de arts, en de verpleegsters die constant bij me waren.Ze hebben het nooit over een foetus gehad. Ze hebben met me gebeden en gehuild, waren er altijd voor me. Zelfs toen ik zoveel pijn had, voelde ik me geliefd. Ze hebben absoluut geweldig voor me gezorgd.

Er werd contact opgenomen met een begrafenisondernemer,die zou alle papieren invullen en regelen, en we konden de baby ook meenemen naar PA als we dat wilden.Een hele aardige man kwam met ons praten, en legde ons van alles uit,ook alternatieve methodes. en op het laatst hebben we voor crematie gekozen.

Het was de makkelijkste en beste optie voor ons . Mijn arts zorgde ervoor dat alle vragen werden beantwoord, ze nam zelfs de tijd om met de verloskundige te praten, en gaf me haar nummer in het geval dat mijn moeder,een OB verpleegster vragen had.

Dit hoefde ze natuurlijk niet te doen, dus ik waardeerde het echt!We verlieten het ziekenhuis met veel boeken en snuisterijen om onze zoon te herinneren . Ze zorgden ervoor dat de meisjes elk ook iets kregen om hun broertje te herinneren.
We ontvingen een mooie kaart van alle ziekenhuispersoneel die me hebben geholpen. Ik heb me eenzaam en alleen gevoelt in de ER, maar de OB was geweldig.

Lees ook  90 jarige vrouw laat jury schrikken wanneer ze kleren uit doet om te dansen, steelt vervolgende de hele show

Ze moedigden ons aan ons zoontje vast te houden, en een band met hem te scheppen.
Hij was bij ons in de kamer totdat de begrafenisondernemer kwam om hem te halen .
Ik ben diepbedroefd om de verhalen die ik heb gehoord van mensen die niet de kans krijgen om hun kind op te voeden.

Dat zou zo verwoestend zijn ! Ik mocht hem vasthouden , knuffelde hem , terwijl zijn hartje klopte . Ik hield hem tegen mijn hart , ik telde zijn tenen en kuste zijn kleine hoofdje . Ik zal dat altijd blijven koesteren, en de mooie herinneringen .

De volgende dag bracht Rachel onze dochters naar het ziekenhuis. De meisjes moesten hun broertje zien, daar was nooit enige twijfel over. Michayla was vooral zo enthousiast, en wilde altijd al een broertje . Ze wist dat er iets mis was, en bleef maar vragen stellen aan Rachel over de baby,dus bracht hun vader ze naar de kamer.

Ze bleef maar vragen of de baby was okay was,en wanneer we hem mee konden nemen naar huis.Het duurde wat langer voordat Emma het begreep toen ik haar vertelde dat Jezus de baby naar de hemel had meegenomen , maar nu lijkt ze het ook te begrijpen. Ze zegt tegen mensen dat onze baby is gestorven,maar praat er niet veel over.

Michayla daarentegen is een ander verhaal . Ze was er kapot van en bleef maar huilen en huilen . Ze bleef maar vragen stellen,en het is zo moeilijk voor haar als we het ook niet weten. Joshua ging nog naar de bruiloft waar hij de ceremonie leidde.

Als ik in staat was geweest , zou ik foto’s hebben gemaakt . Ondanks alles wat er gebeurd is, heb ik het gevoel dat ik mijn plicht niet ben nagekomen. Ik weet dat ik er geen controle over had, en niemand is boos op me, maar het stoort me nog steeds .

We weten nog steeds niet waarom, of hoe dit gebeurd is . Mijn verloskundige sprak persoonlijk met de OB arts die mij in Indiana behandeld heeft . We krijgen alle documenten en rapporten als ze klaar zijn met de dictaten en ontvangen dan de pathologie rapporten . Het zou een cervix kwestie kunnen zijn geweest , misschien het gevolg van de bevalling van Emma,waar ik wat schade aan heb overgehouden. .

Het kan een vroeggeboorte zijn of een wereld van andere dingen, waarom of hoe kunnen we niet weten . Er zullen extra voorzorgsmaatregelen genomen worden als we ooit weer zwanger raken . Dat is een gebied dat onbekend is . We hebben al zoveel meegemaakt, en we reisden naar de specialist in Frederick om zwanger te raken van Walter . Zoveel om over na te denken …

Ik ben zo blij dat Joshua terugging naar de auto om zijn camera te pakken. In eerste instantie wilde ik geen foto’smaken, maar ze zijn het enige wat ik nu heb . Ik ben nog steeds in shock over hoe vaak de foto’s gedeeld zijn en becommentarieerd .

In zijn korte leven van slechts een paar minuten heeft hij meer levens kunnen raken, dan dat ik me had kunnen voorstellen. Ik heb berichten ontvangen van mensen in het hele land, die een verlies hebben meegemaakt of geraakt werden door zijn verhaal.

Ik heb zelfs mensen gehoord, die zeiden dat ze de foto’s hebben laten zien aan een vrouw die een abortus overwoog. Enkel omdat het kind niet kan worden door ons, is het niet een blob van alleen maar cellen. Walter was perfect gevormd en zeer actief in de baarmoeder. Als hij slechts een paar weken langer had kunnen leven, zou hij gevochten hebben om te overleven.

Ik begrijp niet waarom de Heer hem mee naar Zijn huis nam, maar ik heb vertrouwen in zijn perfecte timing. Ik kan nooit weten waarom, maar het is een troost om te weten waar hij is, en dat ik hem weer zal zien. Voor nu is hij met zijn hemelse vader, die hem onmetelijk meer dan ik lief zal hebben dan zijn aardse moeder ooit zou kunnen.

Aarzel niet om ons verhaal te delen. Met al ons verdriet en pijn, doet het me goed om te weten dat er iets goed uit kan komen.
Ik bid dat de Heer de foto’s van Walter’s blijft gebruiken om anderen te raken.

Dierentuin gooit levende ezel in tijgerverblijf, omdat ze moeten bezuinigen. DIT IS SCHANDALIG!

Het 12-jarige meisje trouwt een 65-jarige man. Maar dan grijpt een vrouw in en doet dit.