in

Ongelooflijk. Haai bijt respectloze toerist die ‘m uit het water haalt voor een selfie

Je zou denken dat we allemaal wel weten dat het geen goed plan is om een haai uit het water te pakken. Niet alleen is hartstikke gevaarlijk, ook toon je daarmee aan hoe weinig respect je hebt voor de natuur. Want kunnen we de natuur niet gewoon een keer met rust laten? Toch snapt de 35-jarige vrouw uit het filmpje hieronder er niet zoveel van.

Maar gelukkig zal ze haar lesje inmiddels wel hebben geleerd. We zien een paar mensen die in het Braziliaanse archipel Fernando de Noronha zijn en het een goed idee lijkt om een selfie te nemen met het beest. Gelukkig laat het beest zien dat die daar niet aan wil meewerken en bijt hij van zich af. Sterker nog, het dier laat de vinger van de vrouw niet los totdat haar vriend erin slaagt om de haai los te halen.

Lees ook  De kinderen gieten zout in een gat in de grond. Van wat er dan naar buiten schiet schrik ik me rot

Wereldwijd is de actie van de vrouw als een schande bestempeld en ook de Braziliaanse autoriteiten hebben ingegrepen. De vrouw heeft een hoge boete gekregen van 5400 euro. De hoge boete geldt als waarschuwing voor andere mensen. Met de vrouw gaat het na een behandeling in het ziekenhuis inmiddels goed…

Lees ook  7 jaar na het redden van het leven van een leeuw, ontmoet een man haar weer en negeert waarschuwingen

Wat vind jij van deze actie? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht.

’Willem-Alexander uit zijn zorgen’

Hond die doodsbang is van vuurwerk lijdt hartaanval nadat hij zich probeerde te verstoppen.