in

Onderzoek: 75 procent van vrijgezellen geeft voorkeur aan mannen met buikje

Nu het mooie weer in opkomst is, willen veel mensen wat extra kilo’s kwijtraken om er deze zomer pico bello uit te zien.

Er is echter goed nieuws voor mannen met wat meer vlees op de botten. Volgens dit onderzoek geeft 75 procent van vrijgezellen de voorkeur aan mannen met een buikje.

Mensen die denken dat vrouwen de voorkeur geven aan mannen met een six-pack, komen van een koude kermis thuis. Volgens deze studie van dating.com is dit absoluut niet het geval.

Lees ook
Cindy leeft op 2 zakken chips en 2,5 liter cola per dag!

Een online-enquête vroeg gebruikers naar hun persoonlijke voorkeur wat betreft het uiterlijk van mannen.

Tweeduizend gebruikers deden mee, waarbij 75 procent aangaf de voorkeur te geven aan een buikje, dan een compleet afgetraind lichaam.

Als mogelijke reden wordt geopperd dat vrouwen de voorkeur geven aan iemand die van het leven geniet, dan iemand die elk calorietje telt.

Daarnaast gaf 20 procent aan dat een lichaamstype hun niets uitmaakte, maar dat persoonlijkheid het belangrijkste is.

Als tegenpool gaf 15 procent van de deelnemers aan dat ze de voorkeur gaven aan een ‘Barbie of Ken type lichaam.’

Lees ook
Telefoonrekening Shannon (19) na vakantie: 30.887 euro

Marie Sullivan, expert in dating en vicepresident van dating.com, vertelde dat ze blij is dat de echte wereld laat zien dat je niet compleet afgetraind te zijn om aantrekkelijk te worden gevonden.

“Films en series hebben de neiging om Barbie en Ken type lichamen te promoten, die mensen het idee geven dat ze er zo uit moeten zien om hun match te vinden. We zijn blij te kunnen bevestigen dat dit niet is hoe het in het echte leven werkt.”

Man gearresteerd voor uitvoerige ruksessie in vliegtuig

Ex van André Hazes Jr. showt haar weelderige boezem