in

Onbeschofte vrouw blokkeert met paardenstaart televisiescherm in vliegtuig van man achter haar. Maar dan gebeurt er DIT!

Vliegen kan soms onaangenaam en ongemakkelijk zijn. Het enige wat je kunt doen, is achterover leunen en hopen op een rustige vlucht. In maart 2016 toonde een virale foto een vrouwelijke passagier wiens lange paardenstaart het zicht verhinderde op de televisie van de man die achter haar zat.

De man die achter haar zat bleek Dante Ramos te zijn, een columnist voor de Boston Globe. Hij maakte een foto van het tafereel en postte deze frustrerende maar grappige foto op Twitter met de volgende tekst:

Lees ook  Verpleegster veroordeelt tot levenslang voor vermoorden acht patiënten

“Proficiat aan de jonge vrouw met de paardenstaart op stoel 22B. Je hebt een nieuwe manier gevonden om vreselijk te zijn op 10 km hoogte.”

De foto werd uiteraard onthaald op heel wat grappige commentaren en enkelen zeiden zelfs dat ze de staart gewoon zouden afknippen. Nadat Dante merkte dat zijn tweet viraal was gegaan, plaatste hij een update:

Lees ook  Niemand gelooft dat je in deze container kan wonen – maar bekijk hem maar eens van binnen

“Even terzijde: Nadat we de aandacht kregen van de dame in kwestie verwijderde ze haar paardenstaart dan toch.”

DEEL dit bericht met je vrienden!

Man heeft last van een klein puistje op zijn schouder

De 29-jarige vader maakt zich gereed om te sterven. Maar wat de artsen bij zijn zoon vinden wordt de zwaarste beproeving van zijn leven.