in

Onbekende man doet ongepast voorstellen aan kinderen

De politie zoekt getuigen van twee zedenincidenten op vrijdag 8 oktober op de Kattendijk en op het Veerstalblok. Een onbekende man sprak kinderen aan en deed hen een ongepast voorstel.

Rond 08.10 uur fietste een kind op de Kattendijk toen zij vanuit de berm opeens werd aangesproken door een onbekende man. Deze man deed het kind vervolgens een ongepaste voorstel.

Lees ook  14-jarige neergestoken tijdens beroving

Ongeveer twintig minuten later (08.30 uur) fietsten twee kinderen op het Veerstalblok in Gouderak. Ook zij werden aangesproken door een onbekende man en wederom deed hij ongepaste voorstellen.

Signalement verdachte
De kinderen op het Veerstalblok zijn aangesproken door een blanke man van circa 35 à 45 jaar oud. Hij droeg donkere werkkleding en een bril.

Lees ook  Peuter (2) vindt geweer en schiet per ongeluk vader (26) dood: moeder beschuldigd van doodslag

Was u getuige?
De politie komt graag in contact met mensen die vrijdagochtend 8 oktober tussen 08.00 en 09.00 uur iets verdachts hebben gezien op de Kattendijk en/of het Veerstalblok in Gouderak.

Heeft u meer informatie of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook informatie delen via het tipformulier.

Mislukte beroving leidde tot de dood in park Rijswijk

Dode in auto bij hotel Van der Valk is vermiste Sihem Ouazil, vriend opgepakt