in

Oma valt steeds uit haar rolstoel, dus installeert haar familie een verborgen camera om te zien wat de verpleegster doet

Mensen die in bejaardentehuizen wonen worden vaak mishandeld. Hoe iemand een bejaarde persoon kan kwetsen, gaat ons verstand te boven, maar Minnie Graham, een 98-jarige overgrootmoeder uit Garland, Texas, dat ze mishandeld werd door een medewerker van het tehuis. Het personeel vertelde de familie vervolgens dat Minnie uit haar rolstoel was gevallen. De familie was niet overtuigd.

Lees ook  Deze zwangere vrouw was in slaap gevallen. Toen ze wakker werd, schreeuwde ze het uit wanneer ze haar arm zag.

Dus installeerden ze een verborgen camera. Ze zagen de waarheid. Minnie was niet uit haar rolstoel gevallen. Ze werd geduwd, getrokken, geschopt en geslagen. De twee verplegers die verondersteld werden van haar te verzorgen, gingen hun boekje ver te buiten. Het verhaal eindigt hier nog niet. Je moet de rest van de video zien om het hele verhaal te weten te komen.

Het is ronduit ongelofelijk en onwezenlijk dat dit soort dingen gebeurt, en dat de zaak voor de rechtbank dan nog eens zo lang aansleept.

Lees ook  Idioot kan zanger niet meer uitstaan en schakelt ‘m vakkundig uit op het podium

DEEL dit schokkende bericht met je vrienden!

Artsen zijn verbaasd! Dit recept versterkt en herstelt botten, knieën en gewrichten

BIZAR! Wist jij dat je al heel je leven de houdbaarheidsdatum op voeding verkeerd leest?