in

Oma neemt verkeerde afslag op weg naar huis, dan ziet kleinzoon iets dat hij niet kan vergeten

Karter Thorpe is net opgehaald door zijn oma als ze een afslag missen dat snel alles zal veranderen. Carolyn Cook uit Virginia reed Karter naar huis uit school toen het lot bepaalde dat ze een andere route namen.

Carolyn reed door een parkeerplaats van Lowe, uitkijkend voor aankomende auto’s en voetganger. Maar Karter ontdekte iets schokkends. Het nieuwsgierige kleine vent wist dat hij in actie moest komen.

Karter had een levenloze man op de grond zien liggen. Ondanks dat hij pas zes was wist hij dat er iets fout zat. Hij schreeuwde naar Mimi zoals hij zijn oma noemt om haar te zeggen wat hij zag. Karter smeekte haar om te keren en oma dit tenslotte deed, kon ze haar ogen niet geloven. Eerst had ze Karter’s ontdekking aan zijn levendige fantasie gewijd, maar uiteindelijk gaf ze toe nadat ze haar kleinzoon hoorde schreeuwen:

Lees ook  De 13-jarige bereidt zich voor op de dood van zijn moeder. 4 jaar later ziet ze de beha en kan haar tranen niet bedwingen.

“Nee, je moet stoppen. Hij is gewond, je moet terug!”

Dus keerde Caroly om om hem te laten zien dat alles in orde was, maar toen ze dat deed zag ze ook de man op de grond liggen, happend naar adem. Ze parkeerde de auto en sprintte naar hem toe om te helpen. Ze belde 911, daarna kwam er een ander die de commotie had gezien en mond-op-mondbeademing toepaste tot de ambulance arriveerde.

De man werd naar het ziekenhuis gebracht, maar Carolyn en Karter wisten niet wat er met hem was gebeurd. Een week later ontving Carolyn een privébericht via Facebook van de familie van de man om haar en Karter te bedanken dat ze gestopt waren en hadden geholpen.

Lees ook  Moeder stopt 3-jarige dochter in bed, gilt als de buurvrouw een paar minuten later op haar deur klopt

De man had een grote hartaanval gehad. Maar vanwege het snelle handelen van Karter en Carolyn had hij het overleefd. Als ze niet waren gestopt zou hij waarschijnlijk overleden zijn, zei de familie. Carolyn weet het aan een soort goddelijke interventie dat zij daar waren.

Zie hoe de aanbiddelijke Karter vertelt over hoe hij had geholpen het leven van de man te redden met zijn Mimi.

De familie van de man noemt Karter hun “kleine engel”. Als hij niet zo’n scherpe blik had gehad en koppigheid om zijn grootmoeder naar de hulpeloze man te sturen dan zou de uitkomst anders zijn geweest. In plaats daarvan is de man gezond en wel dankzij dit stel helden. Als hij eenmaal helemaal hersteld is wil hij Karter graag persoonlijk bedanken.

Dit is precies hoeveel je moet lopen om te beginnen af te vallen

Terwijl de man van binnen doodbloedt, drukt een zuster hem een sigaret in zijn hand en schiet een foto