in

Oma loopt binnen en vraagt om de oudste hond die niemand wilt – kijk wie er naar buiten komt

Niet alle honden hebben evenveel geluk in het leven.

Velen komen al vanaf jonge leeftijd in een liefdevolle familie terecht, en worden onderdeel van die familie en leven lang en gelukkig.

Maar anderen krijgen niet eens een thuis.

Ik denk dat deze geweldige vrouw daar over nadacht toen ze een hondenasiel binnenstapte.

Melani Andrews heeft kinderen en kleinkinderen en genoeg liefde in haar leven.

Nu wilde ze wat van die liefde delen met een vierpotige vriend die niet zo´n geluk had. Dus ze liep binnen bij Sacramento, California’s Front Street Animal Shelter en stelde ze een vraag.

Ze wilde de oudste hond adopteren – eentje die niemand wilde.

¨Deze lieve vrouw liep bij ons binnen en vroeg wie de oudste, moeilijkst te adopteren hond was,¨ schrijft het hondenasiel op hun Facebook pagina.

De 72-jarige Melani Andrews voelde zich vrij eenzaam toen ze haar echtgenoot verloor, en op het erger te maken was haar hond ook nog eens overleden.

Lees ook  De dierenarts trekt aan een vreemde bult op de kop van dit katje. Dan trekt hij er iets ontzettend smerigs uit

Ze had gezelschap nodig.

¨Ik voelde me triest, een beetje depressief,¨ vertelde Melani aan The Dodo. “Mijn kleinkinderen kwamen een keer en zeiden, ´oma, je moet iemand vinden om je gezelschap te houden. Je kan hier niet zo zitten in je eentje.´¨

Dat zou Jake worden.

Net zoals Melani was Jake al een tijdje alleen.

Toen Melani voor de oudste hond in het centrum vroeg stelde het personeel haar voor aan Jake. Jake woonde er al een tijdje. Hij was oud en had alles meegemaakt – van kanker tot huidproblemen.

Melani besloot hem gelijk te adopteren.

“Melani kwam niet alleen naar het asiel om een geweldige hond te vinden, maar om een leven te redden en onvoorwaardelijke liefde te geven aan een hond in nood,¨ schrijft het asiel op hun Facebook.

De 12-jarige hond kon mee naar huis met Melani.

Melani maakte zich niet druk om hoge dierenartskosten, aangezien Jake kwaaltjes had. Ze maakte zich ook niet druk omdat hij doof was en deels blind.

Lees ook  “Oh, mijn god!”, roept de dierenbeschermer als ze deze hond bij een strand ontdekt!

Ze wilde gewoon voor een hond in nood zorgen. En het een hoop liefde geven.

Jake heeft het nu al helemaal naar zijn zin in zijn nieuwe huis – kijk eens hoe comfortabel en gelukkig hij eruit ziet!

¨Jake´s twee vrienden negeerden me, maar Jake stond op en begon te huilen,¨ vertelde Melani aan The Dodo. “Dus ik zei, het lijkt erop dat hij hier weg wilt, ik neem hem.¨

¨Elke dag lach ik meer,¨ vervolgt ze. ¨Het is niet meer eenzaam. Ik denk dat Jake weet dat ik van hem houd omdat hij soms naar me toe komt en zich tegen me aan drukt en me vraagt hem te aaien. En dat drukt hij zijn neus tegen me. En een hond die niet weet of iemand van hem houdt zou zoiets niet doen.¨

Ik ben zo blij dat deze twee elkaar hebben gevonden! Honden zijn de beste dieren.

Deel dit mooie verhaal met al je dierenliefhebbende vrienden!

76-jarige wilt verandering na dood echtgenoot, 2 maanden later krijgen haar kleinkinderen de schok van hun leven

Honden worden achtergelaten in de storm – deze hartverscheurende foto´s maken duizenden verdrietig