in

Oma doodsbang wanneer pitbulls naar kleinkinderen blaffen. Dan ontdekt ze hun ware intentie.

Pitbulls hebben ten onrechte een slechte reputatie. Dat is vooral te wijten aan het feit dat ze erg sterk zijn en als een bijtongeval een keertje slecht afloopt dan wordt dat vaak uitgebreid in het nieuws uitgesmeerd. Elke hondeneigenaar zal echter beamen dat het gedrag van je hond helemaal afhangt van de baasjes.

Dit verhaal gaat over twee pitbulls die een heel andere zijde van hun persoonlijkheid toonden. Melissa Butt houdt zielsveel van haar twee pitbulls – Paco en Slayer. De honden zijn altijd erg speels en aardig. Wanneer de kleinkinderen bij haar langskomen, spelen ze altijd vrolijk met de kinderen.

Lees ook  Ziet u hond nummer 3 met de luier? Dat is pas een echte na-aper!

Op een dag schrok Melissa erg toen de 2 honden plotseling luid naar de kleinkinderen begonnen te blaffen. De honden gedroegen zich anders nooit zo. Wat maakte hen nu zo aan het blaffen?

Algauw bleek dat de honden de kindjes alleen maar wilden beschermen tegen een groot gevaar dat op de loer lag. De pitbulls hadden een koperkopslang gezien, precies waar de kinderen aan het spelen waren. Dankzij de alertheid van de honden kwamen de kinderen er ongedeerd vanaf.

Dat was jammer genoeg niet het geval voor de honden. De twee honden werden gebeten door de slang. Paco had een beet in zijn voorpoot. De andere pitbull, Slayer, was er erger aan toe. De rechtse kant van zijn gezicht was helemaal opgezwollen en er liep vloeistof uit zijn mond.

Lees ook  Vrouw waarschuwt voor de risico's van dit hondenspeeltje na de tragische dood van haar hond

Melissa repte zich meteen naar de dierenarts, waar de honden infecties kregen toegediend en enkele dagen moesten verblijven. Gelukkig herstelden de beide honden helemaal na een behandeling met antigif.

Zonder het ingrijpen van deze honden had dit verhaal voor de kinderen wellicht een andere afloop gehad. Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden om hen aan te tonen dat pitbulls erg slimme en medelevende honden zijn!

Grondig onderzoek naar vreugdevuur Scheveningen: ‘Angstige momenten’

Het gaat opnieuw mis in Beekse Bergen: vader stapt met kind uit de auto