in

Olcay Gulsen en Ruud de Wild bevestigen relatie

Ruud de Wild heeft de relatie met Olcay Gulsen bevestigd
Er gingen al langer geruchten rond dat Ruud de Wild en Olcay Gulsen een relatie zouden hebben. Tot gister hielden de twee allebei vol dat de relatie volstrekt vriendschappelijk was. Maar, gister liet Ruud aan Albert Verlinde weten dat er toch sprake is van een beetje romantiek.

Ruud klapt uit de school, maar Olcay wist van niks.

Relatie
Hoewel er al langer werd gefluisterd over een relatie tussen Olcay Gulsen en Ruud de Wild, heeft Ruud het nu pas bevestigd. Er zijn zelfs mensen die zeggen dat Olcay het eerder dit jaar had uitgemaakt met haar vriend Frans Ghazi omdat ze gevoelens kreeg voor Ruud. De twee werden vaak samen gespot, maar hielden vol dat hun relatie vriendschappelijk was. Maar, op die woorden kwam Ruud terug.

Lees ook  Monster schopt hond met veel kracht op het hoofd – dan volgt een man hem, en doet het juiste

Romantiek
Gisteravond vertelde Ruud aan Albert Verlinde in 6 Inside dat er wel degelijk sprake is van romantiek tussen de twee. Toen Olcay hier later naar werd gevraagd bij RTL Boulevard wist zij van niets. “Ik heb nou niet echt de behoefte omdat nu om te dopen tot een relatie”, zei Olcay daar. Toen ze hoorde dat Ruud het wel zo noemde, reageerde ze verbaasd: “Oh, ik hoop dat hij me dan vanavond belt en me netjes om verkering vraagt”, grapt ze. Verder hebben beiden geen commentaar gegeven.

Lees ook  Deze radioactieve jongeheer ring “houdt je jongeheer langer stijf”

 

Over drie jaar heeft iedereen in Europa een alcoholslot in de auto

Ouders Julen: ’We hadden hem een broertje beloofd’