in

NOS-nieuwslezer Amber Brantsen moeder geworden van dochtertje: ‘Een engeltje!’

NOS-nieuwslezer Amber Brantsen is bevallen van haar dochter. Afgelopen woensdag zijn Amber en haar partner Rachid Finge ouders geworden van Taylor Susie Finge.

De journalist deelt op Instagram ‘met grote trots’ een foto van haar nog net geen week oude baby. ‘Ze werd geboren in de vroege uurtjes van 3 februari’, schrijft ze bij de foto van een slapende Taylor. ‘Taylor heeft papa en mama nu al om haar kleine vingertje gewonden met haar schattigheid.’

Lees ook  Iris gebruikt geen tampon of maandverband: 'Ik giet het bloed ook bij de planten'

Ook Rachid heeft op zijn Instagrampagina de foto van zijn dochter gedeeld om haar zo voor te stellen aan de wereld. ‘Taylor is een engeltje – vooral overdag!’, grapt hij.

Dat Taylor een nachtdier is blijkt ook uit de online-geboortekaart die de kersverse ouders hebben gemaakt.

Daarop is te lezen dat Amber en Rachid om 02.58 uur ouders zijn geworden van de bijna 50 cm lange Taylor. ‘Al jouw dromen zijn die van ons’, schrijven haar ouders.

Lees ook  Automobilist parkeert auto keurig op de vangrail langs A7 - Navigatie zei flauwe bocht naar rechts

De naam van het kleine meisje moet op z’n Engels worden uitgesproken, ‘net als bij haar moeder’ en betekent ‘maker’, zo staat op de online-geboortekaart.

De ouders hebben de naam bedacht ‘tijdens de Netflix-show van comedian Taylor Tomlinson’. De tweede naam Susie is een vernoeming naar Susie Wolff, ‘tot op heden de laatste vrouw die heeft deelgenomen aan een Formule 1-weekend.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amber Brantsen | NOS (@amberbrantsen)

15 slaapkamers waarbij je de vloer niet eens kan zien vanwege de troep

Nepmedewerkers GGD stelen playstation van kwetsbare man vanwege ‘ongezonde straling’