in

Normaal geschapen Belgische man wil maatje kleiner en laat penisverkleining uitvoeren.

Volgens de lokale media zou een 48-jarige, normaal geschapen man uit België in het universitair ziekenhuis CHU Luik een penisverkleining ondergaan hebben. Dat zou volgens diezelfde media een primeur zijn voor België.

Voor de ingreep was de lengte van de penis, die overigens normaal functioneerde, ongeveer 11 centimeter in rust en 16 cm in erectie. Hoewel de operatie vorig jaar uitgevoerd, kwam het nieuws daarvan nu pas naar buiten. Volgens de Belgische krant GVA was er niet meteen een medische reden voor de operatie. Hij wilde gewoon een kleinere penis.

Lees ook  11+ van de meest bizarre baarden en snorren die je OOIT hebt gezien. Bij nummer #5 viel mijn mond open van verbazing!

Diezelfde krant weet dat de gemiddelde penislengte in Vlaanderen (in erectie) 14 centimeter is. Chirurg Robert Andrianne verklaarde: “We hebben de techniek voor hem uitgevonden. Want nergens stond beschreven hoe dit het beste kon bij iemand met een normale penis.”

En wat was de lengte na de operatie, horen we jullie afvragen? Nou, in rust nog zo’n 5 centimeter en in erectie naar verluidt negen centimeter.

Lees ook  Mysterieuze ´kwal´ spoelt aan in Zuid-Oost Azië – dan gaan mensen het water in en kijken van dichtbij

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Zieke pedofiel randde 15-jarig meisje aan en lachte toen ze zei dat ze zwanger had en SOA had opgelopen.

Pitbull bijt 5 dagen oud meisje tijdens onbewaakt moment dood in haar wiegje.