in

Nikkie de Jager thuis onder schot gehouden bij overval: ‘Grootste nachtmerrie’

Beautyvlogger Nikkie de Jager is vanmiddag onder schot gehouden door meerdere overvallers in haar woning in Uden.

De daders, volgens de politie minimaal drie, gingen er met een onbekende buit vandoor. ‘Een van mijn grootste nachtmerries is werkelijkheid geworden’, schreef Nikkie vanavond op sociale media.

‘Dylan en ik werden aangevallen, maar zijn lichamelijk in orde’, vervolgde ze, verwijzend naar haar verloofde Dylan Drossaers. ‘Maar mentaal is het een heel ander verhaal.’

Ze deelde het bericht om te laten weten dat ze veilig en naar omstandigheden ‘oké’ is, maar liet verder nog niets los. ‘Bedankt voor jullie begrip, ik neem de komende dagen voor mezelf.’

Lees ook  Wauw, dit is de bloedmooie vriendin van Rolf Sanchez!

De politie meldde eerder vandaag dat een bewoner van Nikkies woning ‘oppervlakkige verwondingen’ had opgelopen bij de overval.

Om wie het gaat, is niet duidelijk. De daders vluchtten in een beige personenauto richting de snelweg A50, aldus de politie, die getuigen opriep zich te melden.

De eerste getuigen zijn al gehoord en ter plaatse vond tot ongeveer 20.00 uur vanavond sporenonderzoek plaats.

De politie stuurde na de overal een melding via Burgernet, waarin werd gesproken van verdachten met een getinte huidskleur, die hoodies dragen. Wie iets ziet, wordt opgeroepen niet zelf actie te ondernemen, maar het alarmnummer te bellen.

Lees ook  Na het zien van deze video zal je voortaan altijd van te voren het toilet doorspoelen!

De als NikkieTutorials wereldberoemde make-upgoeroe De Jager kocht haar landhuis met jacuzzi, stoomcabine en sauna in de zomer van 2017.

Ze betaalde naar verluidt ‘slechts’ 645.000 euro, terwijl de vraagprijs bijna een miljoen euro was. De woning is zo groot, dat Nikkie en Dylan soms walkietalkies gebruiken om te communiceren.

Man vermoordt echtgenote en gooit lichaamsresten in wc

Waarom je nooit je middelvinger moet opsteken naar een Duitse flitsagent