in

Nijlpaard laat gigantische scheet – en de video werd door meer dan 23 miljoen mensen bekeken!

Het overkomt ons allemaal, de menselijke behoefte om af en toe een windje te laten. En soms gebeurt het op de meest ongeschikte momenten en moet je snel even je omgeving verlaten om ergens in je eentje een scheetje te laten!

Deze drang controleren is niet altijd gemakkelijk, maar het is natuurlijk wel het beleefdste. Scheten laten in het openbaar is niet precies leuk voor anderen.

Maar mocht publiekelijk scheten laten een Olympische sport zijn, dan zou het nijlpaard in onderstaand verhaal de gouden medaille gewonnen hebben!

Nijlpaarden zijn enorme beesten en zijn natuurlijk zoals alle andere wilde beesten, het best in hun natuurlijke habitat. Jammer genoeg leven niet alle dieren in hun natuurlijke habitat zoals de savanne, bos of oceaan. Vele dieren leven in gevangenschap om verschillende redenen.

Lees ook  Mieneke (102) eet iedere avond chips : ‘Zo ben ik oud geworden’

Dat is zeker niet ideaal, maar helaas wel realiteit.

“Harry, het winderige nijlpaard”
Dieren die in de dierentuin leven hebben andere levensomstandigheden, maar het hilarische nijlpaard hieronder had maar 1 boodschap voor de mensen die hem kwamen bezoeken en die foto’s van hem kwamen nemen.

Zijn boodschap kan niet gemist worden!

Het bekende “winderige nijlpaard” is nu een internetsensatie, dankzij deze niet te missen video. Een bezoeker van de zoo had het filmpje gemaakt en sinds hij het publiceerde op internet ging het de wereld rond. Vandaag hebben al meer dan 23 miljoen mensen de video bekeken. De titel luidt “Harry, het winderige nijlpaard”.

Lees ook  Last van brandend maagzuur? Vermijd dan ‘s avonds deze 4 dingen

Bekijk het hieronder en je zal meteen begrijpen waarom! Nou, dat noemen ze nu de ‘druk wat verminderen’!

Kom nou, wees niet egoïstisch en laat ook je vrienden en familie lachen op Facebook! DEEL met iedereen als dit je aan het lachen bracht!

Agent gewond bij vechtpartij in De Hoven

Welke hond zal zijn eigenaar beschermen? Een pitbull, labrador of een chihuahua? Kijk zelf maar