in

Nieuwe vreselijke tegenslag voor Frans Bauer: ‘Hij Lijdt aan kanker’

De familie Bauer heeft nog maar slechts een paar maanden de tijd gehad om over de herseninfarct van Mariska heen te komen en de volgende tragedie dient zich alweer aan. Dorus, de broer van Frans, lijdt namelijk aan kanker. Dat heeft de zanger onlangs bekend gemaakt.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Lees ook
Zien: Anna Nooshin laat ietsjes teveel van zichzelf zien op pittige foto!

Begin januari kreeg Frans’ vrouw Mariska een herseninfarct. “Er is weer een emmer ellende waar we overheen moeten komen”, zegt Frans in De Telegraaf. “Ik denk wel eens: wanneer stopt het? Mensen kennen mij als een gelukkig mens, maar ondertussen is er de afgelopen jaren al genoeg ellende en mislukkingen geweest.”

Lees ook
Vrouw kent moeder niet en blijkt getrouwd met broer

‘Statushouders Utrecht nemen meteen ontslag na verkrijgen huurwoning’

Wibe (25) en Jessy (24) komen om tijdens citytrip in Rome: “Ze wilden automobilisten helpen die juist ongeval hadden gehad”