in

Nieuwe vreselijke tegenslag voor Frans Bauer: ‘Hij Lijdt aan kanker’

De familie Bauer heeft nog maar slechts een paar maanden de tijd gehad om over de herseninfarct van Mariska heen te komen en de volgende tragedie dient zich alweer aan. Dorus, de broer van Frans, lijdt namelijk aan kanker. Dat heeft de zanger onlangs bekend gemaakt.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Lees ook  Laura die haar man verhuurt, kan de aanvragen niet meer bijhouden: "Zelfs vrouwen van 200 km verderop!"

Begin januari kreeg Frans’ vrouw Mariska een herseninfarct. “Er is weer een emmer ellende waar we overheen moeten komen”, zegt Frans in De Telegraaf. “Ik denk wel eens: wanneer stopt het? Mensen kennen mij als een gelukkig mens, maar ondertussen is er de afgelopen jaren al genoeg ellende en mislukkingen geweest.”

Lees ook  Studie wijst uit dat mannen vaak masturberen tijdens de werkuren: “En ondertussen worden ze betaald!”

‘Statushouders Utrecht nemen meteen ontslag na verkrijgen huurwoning’

Wibe (25) en Jessy (24) komen om tijdens citytrip in Rome: “Ze wilden automobilisten helpen die juist ongeval hadden gehad”