in

Nieuwe trend verdeelt het internet: sexy slaapjurkjes, beha’s en lingerie voor mannen.

HommeMystere lanceerde iets bijzonder. Namelijk sexy lingerie speciaal voor mannen. Volgens hen is het niet alleen mooi om te kijken, maar ook erg comfortabel om te dragen. Het merk biedt een oplossing voor mannen die gewoon ondergoed te saai vinden. Het bedrijf bedacht een alternatief voor de klassieke boxershort of witte onderbroek. Het merk heeft onder andere slaapjurkjes, g-strings, beha’s en sexy onderbroeken in haar assortiment.

Lees ook  Trijntje Oosterhuis viert jubileum met Michael Jackson-liedjes

Het sexy ondergoed is beschikbaar in alle maten. De mannentopjes hebben geen cupmaat, maar sommige modellen werden opgevuld om een borstvorm te creëren.

Voorlopig ligt het ondergoed in de winkelrekken, maar kan het alleen via de webwinkel in Australië besteld worden. De nieuwe trend wordt op het internet op gemengde gevoelens onthaald. De meeste mannen vinden het wel mooi, maar zien het zichzelf nog niet dragen.

Lees ook  Hond vangt geur op en begint paniekerig een put in de grond te graven. Wat hij levend begravend vindt, is bloedstollend.

WAT IS JOUW MENING HIEROVER? IS DIT IETS VOOR JOU OF EEN MAN DIE JE KENT? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

Hondje omhelst beste vriendje ogenblikken voordat ze ingeslapen zouden worden

Man betaalt meer dan 10.000 euro onderhoudsgeld aan zijn ex-vrouw in kleine muntjes.