in

Nieuwe trend – Mannen drinken zaad van andere mannen voor spiergroei

Dat mannen die zo graag gespierd door het leven willen gaan nu ertoe over gaan om het z*ad van andere mannen op te drinken is een zeer zorgelijke trend.

Het z*ad is bedoelt om vrouwen zwanger te maken en niet voor andere mannen die graag groot en sterk willen worden.

Elke echte man wil wel gespierd zijn. Een sixpack, grote biceps, schouders en een mooie borstkas is een droom van velen.

Lees ook
Menselijke resten in drijvende koelkast blijken van 74-jarige Maria: Zoon verdacht

Het is bekend dat veel van deze heren vaak in de gym te vinden zijn om hard te trainen. Dat is erg gezond en aan te bevelen.

Ook het gebruik van eiwitrijke voeding en drank voor het opbouwen van spieren is noodzakelijk en uiteraard te adviseren voor spieropbouw.

Maar dat de bekende influencer Connor Murphy er nu een schepje bovenop doet door het z*ad van anderen mannen te drinken om spiergroei te bevorderen gaat 10 stappen te ver.

Lees ook
Heftig: Amanda (51) opgenomen in ziekenhuis nadat hond op haar hoofd poept terwijl ze slaapt

Het jammere is dat hij ook zijn volgers op sociale media dit onzinadvies geeft, wat trouwen erg smerig is, dat ze opvolgen in de hoop sterker, mooier, gespierder en gezonder te worden.

Mijn advies aan mannen is om beslist geen z*ad van andere mannen te consumeren maar hun eiwitten te halen uit vis, kip, ei, yoghurt, whey proteïne en eventueel andersoortige eiwitdrankjes.

Dit advies van deze bekende influencer om mannen te vragen te ejaculeren en vervolgens het witte zaad te eten of slikken zou beslist niet moeten worden opgevolgd.

Vrouw krijgt levenslang nadat papegaai haar verlinkt

Jaloerse man hecht kruis van vrouw dicht met aluminiumdraad