in

Nieuwe TREND: AANSTEKERGAS SNUIVEN: 1e DODE AMSTERDAM

Laten we eerst maar zeggen dat we dit niemand aanraden en dat het LEVENSGEVAARLIJK is! Steeds meer jongeren snuiven aanstekergas omdat je voor 1 euro en binnen tien seconden een flinke kick kan krijgen. In Amsterdam ging het vandaag helemaal mis. Een 13-jarige jongen kwam door het snuiven van aanstekergas om het leven.

Hoeveel hij van het gas had gesnoven is niet duidelijk. De vader heeft geprobeerd hem te reanimeren, maar het mocht niet meer baten. Gealarmeerde agenten namen het van hem over, maar de jongen stierf ter plekke. Onlangs stierf in België een vrouw van 19 nadat ze aanstekergas had gesnoven.

Lees ook  TWEE JONGENS opgepakt, moorden Savannah (14) en Romy (14) zijn niet gelinkt!

Wat zijn de gevaren?
Het snuiven van aanstekergas zorgt voor een gigantische blije kick. Het heeft te maken met dopamine in je hersenen. Daar krijg je een boel extra van. Op het moment dat er in de hersenen een bepaalde hoeveelheid dopamine wordt aangemaakt, krijg je een heerlijk gevoel van blijdschap en genot, de beloning na een bepaalde lichamelijke inspanning of na het nemen van bepaalde voeding of stof. Klinkt heel gezellig. Is het niet. Want te veel snuiven zorgt voor een KO’tje en andere gevaarlijke ziektes. Je kan er hartritmestoornissen, verlamming of een beschadigde brein ervan krijgen. Deel deze belangrijke waarschuwing door!!

Lees ook  Vervelend nieuws voor danser, choreograaf en acteur Dan Karaty

Deze dieven stelen mobieltjes. Maar wat er vervolgens gebeurt, is letterlijk SCHOKKEND!

Hij bezoekt een verlaten ziekenhuis en hoort dan plots een vreemd geluid – wat hij dan vindt is ongelofelijk!