in

Nieuwe look voor Roy Donders

Roy Donders was afgelopen week jarig en het lijkt erop dat de stylist van het Zuiden zich meteen een nieuwe look heeft aangemeten…

Hij heeft het roer volledig omgegooid en draagt nu een bril en heeft zijn baardje laten staan. Op social media heeft Roy het kiekje gedeeld waarop zijn nieuwe stijl goed te bewonderen is.

Zijn fans zijn meteen lyrisch enthousiast en reageren massaal. Zo wordt de stylist zelfs vergeleken met Waylon en vinden ze hem nu een stuk mannelijker.

Lees ook  Sanne is 23 en verdient zesduizend euro netto

“Wauw wat een verandering. Mooi hoor”, “Staat je mooi hoor volwassener toppie Roy hele andere Roy”, “Echt zo mannelijk Roy” en “Een heel ander mens zo…. haren zijn top”, is een kleine greep uit de vele lovende reacties van zijn volgers.

Dit is niet de eerste keer dat Roy het roer volledig heeft omgegooid. Zo pakte de stylist van het Zuiden tot een paar jaar geleden nog regelmatig de zonnebank, totdat hij met de neus op de feiten werd gedrukt.

Lees ook  'Sexy' André Hazes slooft zich uit

Zijn vader kreeg de diagnose huidkanker waardoor hij wakker werd geschud en per direct stopte met onder de zonnebank te gaan.

Vrouw bewusteloos na zware mishandeling in Wallengebied

Vrouw ontdekt na twee jaar water geven dat haar vetplant van plastic is