in

Nieuwe look voor Monique Westenberg

Monique Westenberg heeft zich vrijdag heerlijk in de watten laten leggen. Na een middag bij de kapper ziet ze er weer uit om door een ringetje te halen…

Op Instagram deelt ze een video waarin haar nieuwe frisse look te zien is. Haar blonde lokken worden weer perfect bijgewerkt en samen met haar kapster ‘ lult’ ze heel wat af, schrijft ze bij de beelden.

Het leven van Monique is een grote rollercoaster sinds in november haar relatie met André Hazes strandde.

Kort daarna maakte de zanger bekend dolgelukkig te zijn met zijn nieuwe liefde Bridget Maasland. Tot aan deze week, toen na berichtgeving in Shownieuws, André en Bridget bekendmaakten dat zij uit elkaar zijn.

Lees ook  Als je op DIT punt van je voet drukt, voordat je naar bed gaat, gebeurt er DIT met je lichaam!

Al direct doken verhalen en beelden op van een mogelijke liefdesreünie tussen André en Monique. De zanger leek het, voordat de breuk officieel was, alweer iets te gezellig te hebben gehad met Monique.

Dat is in de exclusieve Shownieuws-video hieronder te zien. Eerder zagen we al hoe Monique opnieuw liefdevol gespot werd met André op het eiland.

Bridget zou haar vriend vervolgens ook nog hebben betrapt, toen hij uit de kamer van zijn ex Monique sloop.

Hierdoor zou Bridget Monique zelfs een klap hebben gegeven. Alle betrokken partijen ontkennen dit inmiddels, zoals je kan zien in de onderstaande video.

Lees ook  Als de dokter dit uit de darmen van haar kat haalt, staat ze met grote ogen te kijken. Het was allemaal haar eigen schuld!

Eerder reisde Bridget nog naar Curaçao af om drie dagen bij de zanger te zijn. Een trip die er dus voor gezorgd heeft dat het nu over en uit is. Volgens Evert Santegoeds zou André op Valentijnsdag al zijn spullen bij Bridget hebben weggehaald.

André was daar met zijn band voor een optreden. Omdat zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje André Junior waren daar ook op het eiland waren, brachten Monique en André ook tijd samen door zónder Bridget.

‘Het kan Bridget Maasland allemaal niks meer schelen’

Jongen (16) doodgestoken in Alphen aan den Rijn, verdachte (18) gepakt