in

Nienke Plas is totaal onherkenbaar na complete metamorfose

Deze week zijn de kappers eindelijk weer open. Voor veel mensen een hele opluchting, je kapsel is immers het belangrijkste in het leven.

Ook vlogster Nienke Plas kon eindelijk weer een bezoekje brengen en is gelijk maar voor een totaal nieuwe look gegaan. Je kent haar misschien wel van haar YouTube-kanaal. Verder was ze ook enige tijd het gezicht van het online merk RUMAG.

Lees ook  Ons zoontje (19-weken) leefde slechts enkele minuten na zijn geboorte, maar heeft duizenden mensen ontroerd.

Maar toen die onlangs in de problemen kwamen benadrukte ze nog dat ze er echt niets meer mee te maken heeft tegenwoordig. Op Instagram deelt ze haar nieuwe coupe: een kort zwart kapsel. “EIN-DE-LIJK dit kunnen doen”, schrijft Nienke met een knipoog onder haar post op social media.

Nieuwe look voor Nienke Plas
Haar volgers zijn enthousiast over haar nieuwe uiterlijk. Zo reageert een volger: “Jij kan ook echt alles hebben he”. Ook andere fans zijn lyrisch over haar nieuwe kapsel. “Waarom staat alles bij Nienke, dat is echt niet normaal”, “Wat eeeenig!! Ik zeg doen!” en “Eerlijk, je kan het echt wel hebben hoor!”, is een kleine greep uit de reacties onder haar post.

Lees ook  Een nachtmerrie! Man wordt wakker in het midden van een operatie en doet dan een angstaanjagende ontdekking

Blinde zwerfhond was 10 jaar lang op zichzelf aangewezen voordat hij gered werd

Fajah Lourens is weer vrijgezel en heeft behoorlijk pikante foto’s online staan