in

Niemand wilt het meisje met de zilveren ogen. Dan merkt een vrouw een detail in haar foto en beseft haar ware identiteit

Moeder worden is altijd al een van mijn grootste dromen geweest. Om zorg te dragen voor een klein kindje die liefde en zorg nodig heeft.

En of het nu mijn eigen biologische kind is, maakt me niet uit. Ik ben er zeker van dat ik ongeacht van het kind zal houden, boven alles. En ik zou er alles aan doen om hem of haar gelukkig te maken.

Maar hoewel sommigen dromen van het hebben van een kind om het graag te zien ervoor te zorgen, zijn andere mensen minder fortuinlijk, en hebben ze een kind waar ze niet voor kunnen zorgen.

Primrose werd enkele jaren geleden geboren in China. Het meisje leek echter niet op de meeste pasgeborenen. Haar ogen leken wel gemaakt uit zilver, en ze was helemaal blind.

De biologische ouders van het meisje wisten niet wat te doen en lieten haar dochter achter in een weeshuis toen ze pas enkele dagen oud was.

Dag na dag wachtte Primrose op een nieuwe familie om voor haar te zorgen, maar niemand wilde haar.

Lees ook  Politieagenten die in het midden van het winkelcentrum een peuter opmerken, doen een brutale vaststelling.

Eryn en Chris Austin wonen in een klein dorpje in de Amerikaanse staat Georgia. Tot enkele jaren geleden, dachten ze dat hun leven perfect was. Met twee prachtige kinderen konden ze niet meer wensen in hun mooie leven.

Maar op een dag, toen Eryn door Facebook aan het bladeren was, zag ze een foto van de kleine Primrose.

Toen ze de foto zag, was het alsof er iets gebeurde binnenin haar, en ze wist precies wat ze moest doen. Dat schrijft Mummypages.co.uk.

Eryn en Chris zouden Primrose adopteren.

Het proces om Primrose te adopteren begon in januari 2016. Uiteindelijk werd Primrose naar haar nieuwe familie gebracht in de Verenigde Staten.

Het koppel deelde later een video over hun ervaring.

“Er is niets angstig aan blindheid,” zei vader Chris in de video.

“Er is niets om voor te verontschuldigen. Wanneer mensen horen dat ze blind is, zeggen ze vaak ‘oh het spijt me, oh sorry’. En ik zeg: “Waarom?”

Lees ook  Borsten van Fiona (25) stoppen maar niet met groeien en verpesten haar leven

“Toen ik de foto zag op Facebook… Ik begrijp niet waarom, ik heb er geen verklaring voor. Maar toen ik naar haar ogen keek, zie ik dat alles van haar was dat ons samenbracht,” zei moeder Eryn.

“Als het op adoptie aankomt, is er iets wat een gevoelige snaar raakt, en dat is moeilijk om uit te leggen,” zegt Chris. “Sommige mensen kunnen het spiritueel verklaren en zeggen dat God hen vertelt dat dit hun dochter of zoon is. Sommige mensen hebben gewoon dit buikgevoel dat het hun kind is. We wisten vanaf het moment dat we haar foto zagen, dat we haar wilden, en dat we onze dochter was.”

Bekijk de video met Eryn, Chris en Primrose hieronder:

Het ouderschap zit niet in je DNA, maar in je hart.

Deel dit ongelooflijke verhaal met je vrienden op Facebook om hulde te brengen aan alle ouders die een prachtige job doen!

Zwangere moeder gelooft haar ogen niet wanneer ze de echografie ziet: “Houd je me voor de gek?”

Wat een hunk! Zo ziet de zoon van Isa Hoes en Antonie Kamerling eruit