in

Niemand weet waarom deze verloofden in het ziekenhuis zijn – dan kiezen ze een kamer waardoor iedereen tranen in zijn ogen krijgt

Lisa en Robert hadden een droomhuwelijk gepland met een hoop gasten, eten, zingen en dansen. Maar opeens moesten ze hun plannen wijzigen.

Het stel besloot hun bruiloft in een ziekenhuis te houden zodat de eerste dans van Lisa even speciaal zou zijn als ze zich vooraf had voorgesteld

Nadat ze besloten om te gaan trouwen, planden Lisa Wilson en Robert Pantoja een grootse bruiloft.

Maar op een dag was de bruid niet langer geïnteresseerd in grootse plannen.

Ze besloot dat de bruiloft niet in die grote kamer moest zijn, zoals ze van plan was, en ze wilde ook niet langer een enorme gastenlijst.

In plaats daarvan, wilde ze dat haar bruiloft betekenisvol zou zijn voor haar en de familie van Robert – en vooral voor haar vader.

Lees ook  Politie pakt Coronafeestje keihard aan!

De vader van Lisa had kanker en lag in het ziekenhuis. En een bruiloft zonder haar vader was het laatste wat Lisa wilde. Hij was uiteindelijk diegene die haar tot leven had gebracht, haar geleerd had te fietsen en er voor haar was geweest ondanks alles. Lisa dacht na over hoe hij er toch bij zou kunnen zijn en kwam met een idee dat alles zou oplossen.

Lisa en Robert zouden gaan trouwen in het ziekenhuis waar Lisa´s vader verbleef.

Lisa kon zich geen bruiloft zonder hem voorstellen, dus zij en Robert gaven het jawoord in de ziekenhuiskamer van haar vader. En daarna, deden Lisa en haar vader de eerste dans samen.

Lees ook  Charlotte dacht dat het hoofdpijn was maar stierf 2 dagen later door deze fout

“Ik vroeg hem,´Papa, ik wil de vader-dochterdans met jou doen´. Hij zei, ´ik kan niet dansen´, en ik zei, ´dat hoeft ook niet, je kan met je handen dansen´¨ vertelde Lisa aan CBS.

Deze foto´s brachten tranen in mijn ogen. De manier waarop Lisa en haar vader naar elkaar kijken is zo liefdevol – en het maakt me blij dat ze deze grote dag samen hebben kunnen doorbrengen.

Dit is familie op zijn mooist. Kijk Lisa en Roberts schitterende ziekenhuisbruiloft hier:

Wat een geweldig verhaal! Deel dit artikel als je ook geraakt was door het geweldige gebaar van Lisa.

Een vreemde grijpt haar achterwerk – de foto van haar briljante wraakactie gaat nu viraal

Het lijkt op een normale trouwjurk – maar kijk eens als ze zich omdraait