in

Niemand snapt waarom het meisje zich zo raar gedraagt met haar vader – dan kijken ze beter en beseffen de akelige waarheid

Mensen zouden een vergunning moeten hebben om ouder te mogen worden.

Hoewel de meeste vaders en moeders goed voor hun kinderen zorgen, zijn er sommige mensen die nooit ouders zouden moeten mogen zijn.

De angstaanjagende beelden hieronder werden gemaakt door een vrouw die aan het winkelen was in een Walmart in Texas – en duizenden mensen zijn erg kwaad op de vader in de foto´s, voor het bedreigen van zijn dochtertje op de manier waarop hij dat deed.

Gelukkig durfde een vrouw er iets van te zeggen.

Erika Burch was boodschappen aan het doen in een Walmart in Cleveland, Texas, toen haar iets opviel. Een klein meisje leunde op een rare manier tegen haar vader aan.

Erika keek beter en tot haar grote afschuw, zag ze dat de vader het haar van het meisje vasthield en haar op die manier door de winkel heen trok.

Lees ook  Terminale moeder mag zoon niet van school halen voor laatste vakantie samen: “Geen uitzonderlijke situatie”

Het gebeurde afgelopen september en Erika vertelde CBS de het haar opviel dat het meisje protesteerde.

“Ze zei, ´stop alsjeblieft. Je doet me pijn. Stop alsjeblieft. Ik beloof dat ik het niet nog een keer zal doen. Stop alsjeblieft. Laat alsjeblieft los,´” zei Erika.

Erika confronteerde de vader en vroeg hem om zijn dochter los te laten. De man zei alleen maar dat Erika zich met haar eigen zaken moest bemoeien. Maar Erika weigerde het gewoon te laten gebeuren, en pakte in plaats daarvan haar camera om wat bewijs van de mishandeling te hebben.

Erika rapporteerde de man vervolgens bij de politie van Cleveland.

Helaas zeiden die dat ze er geen gevolg aan konden geven. Ze zeiden dat er geen bewijs was dat het kleine meisje pijn had. Ze zagen geen blauwe plekken op het lichaam van het meisje – en zeiden dat de vader het recht had om haar te disciplineren zolang als hij haar niet moedwillig pijn deed.

Lees ook  Geheugen van moeder met dementie komt terug nadat zoon gaar elk dag 2 voedingsmiddelen geeft.

Erika stond erop dat dit een onacceptabele manier was om een kind te straffen en publiceerde de foto op Facebook, waar die duizenden keren gedeeld werd.

De gebeurtenis werd opgepikt door de media, die bij de politie aandrongen om nog eens beter te kijken. De kinderbescherming deed ook een onderzoek of aan het trekken van haar onder kindermishandeling viel.

Ik ben zo blij dat Erika opkwam voor het meisje en de vader bij de politie aangaf! Een kind aan de haren slepen is zeker kindermishandeling.

Als je ziet dat een kind mishandeld wordt, aarzel niet op iets te doen. Deel dit verhaal alsjeblieft om anderen te laten weten dat dit dus echt gebeurt en dat het moet stoppen!

Moeder en pasgeboren baby komen thuis in een ijskoud huis – vinden een briefje dat ieders hart verwarmt

Medewerker redt het leven van een meisje – 1 maand later, is hij geschokt door de brief van zijn baas