in

Niemand mocht de woning van de bejaarde vrouw betreden. Als de buurvrouw toch binnenkomt, wordt duidelijk waarom.

Lucy Ashen, een 39-jarige moeder van drie kinderen, woont al 21 jaar in haar appartement in Londen. Ze kent haar buurvrouw, een bejaarde dame, alleen van ziens. Ze weet dat niemand om haar geeft.

De buurvrouw is zeer teruggetrokken en leeft in alle eenzaamheid op haar appartementje met 1 slaapkamer. Lucy weet dat ze ook met mentale problemen te kampen heeft. Ze vermoedt dat de bejaarde vrouw hulp nodig heeft maar gewoon niet in staat is om het te vragen.

Lucy probeerde meerdere malen om het vertrouwen van de dame te winnen. Pas na jaren opent de oude vrouw haar deuren voor Lucy.

Lees ook  Trotse Patty Brard verklapt haar nieuwe gewicht.

Wat ze daar aantreft, is nog erger dan wat ze gevreesd had.

De vloer is besmeurd met viezigheid en in het meubilair zitten overal gaten.

In de koelkast vallen zelfs de muizen dood.

De oude dame heeft al 13 jaar geen warm bad genomen en ze slaapt op een vuile matras op de grond.

Lucy heeft genoeg gezien. Met haar 14-jarige dochter neemt ze het appartement grondig onder handen. Ze gooit alle oude meubels aan de kant en na 60 uur schrobben en poetsen zijn de kamers eindelijk weer een beetje schoon.

Omdat ze er zelf niet echt breed voorzitten, doen ze een beroep op Facebook om meubeltjes in te zamelen. Ze maakt een lijstje van noodzakelijke spulletjes en plaatst die op Facebook.

Lees ook  Anouk met s*ksverslaving: ‘Tinder is een s*kssite voor mij’

Lucy kan niet geloven wat er toen gebeurde. Ze is overweldigend door de massale steun van mensen die de post gelezen hebben. Binnen de 24 uur heeft ze 80 procent van de gevraagde spulletjes.

In een mum van tijd had de oude dame een schoon bed, mooi meubilair, nieuwe kledij, drie maaltijden per dag, en vooral haar waardigheid terug.

En met Lucy heeft ze een geweldige buurvrouw gevonden!

Echt hartverwarmend om te zien dat er toch nog solidariteit is in deze samenleving!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Triest nieuws voor Roy Donders

Zeer HEFTIG nieuws voor Britt Dekker, wij wensen de blondine en haar familie heel veel sterkte