in

Niemand begrijpt waarom deze vader zijn ex-vrouw nog altijd rozen geeft – tot hij de ongelofelijke waarheid onthult

Alle koppels die op het punt staan om te trouwen of kinderen krijgen hopen dat hun liefde voor elkaar blijft bestaan doorheen de tijd, om samen een gelukkig en mooi leventje te kunnen uitbouwen.

Maar om verschillende redenen is dit niet altijd het geval.

Of je nu kinderen hebt of niet, een relatiebreuk is een van de meest pijnlijke ervaringen in het leven. Zoals we allemaal weten, is het vaak te gemakkelijk om woede of wrok te koesteren voor de ander. Meer zelfs, ervaring leert ons allemaal dat dit zelden iemand vooruit helpt.

Meestal komt dit voor wanneer er kinderen bij betrokken zijn. Ik ga er van uit dat iedereen ermee akkoord is dat wanneer twee volwassenen kiezen om uit elkaar te gaan, geen enkel kind hiervan het slachtoffer mag zijn, resulterend in een boos en verward kind.

In een post die momenteel als een sneltrein langs de sociale media raast, beschrijft papa Billy Flynn hoe hij besloot om de familiesituatie aan te pakken na de echtscheiding. Zijn hoofddoel: de breuk mag geen enkele negatieve invloed hebben op de kinderen.

Lees ook  Miljuschka oogst lof met laten zien rondingen

Opnieuw, om verschillende redenen is het niet altijd mogelijk voor alle koppels om kraakheldere oplossingen te vinden die even goed zijn als die van Billy Flynn. Natuurlijk hebben we allen het recht om boos en teleurgesteld te zijn, toch? Desalniettemin denk ik dat de meesten onder ons hoe dan ook iets kunnen leren uit de bedoelingen en houding van deze man!

Hier is de post, geschreven door Billy:

“Vandaag is het de verjaardag van mijn ex-vrouw, dus ben ik vroeg opgestaan en gaf ik een ruiker bloemen, een kaartje en een geschenkje mee met de kinderen om die aan haar te bezorgen. Bovendien hielp ik hen met het bereiden van een ontbijtje voor hun mama. Zoals gewoonlijk vroeg iemand mij waarom ik dit in godsnaam blijf doen. En dat irriteert mij mateloos, dus heb ik besloten om het aan jullie uit te leggen.

Ik voed twee kleine jongens op. Het voorbeeld die ik stel voor hoe ik met hun moeder om ga, zal een doorslaggevende impact hebben op hoe zij naar vrouwen kijken en hoe ze vrouwen benaderen, maar ook hoe ze denken over relaties. En nog meer in mijn geval, omdat wij uit elkaar zijn. Dus als je een goede relatie niet als voorbeeld meegeeft aan je kinderen, raap dan je boeltje op en begin opnieuw.
Sta hier boven en wees een goed voorbeeld. Dit is belangrijker dan jezelf.

Lees ook  De dokters dachten dat hij uitslag had van een giftige plant. Maar enkele dagen later zag hij er ZO uit.

Voed je kinderen op tot goeie mannen en sterke vrouwen. Alstublieft. De wereld heeft hen nodig, meer dan ooit tevoren.”

Kinderen doen niet zoals we hen zeggen, ze doen de dingen zoals wij ze doen. Deel aub Billy’s woorden om meer mensen te inspireren tot meer bewustwording, liefde en zorg wanneer het aankomt op kinderen tijdens relatiebreuken!

Pak je been 1 uur lang in met kool– het helpt tegen gewrichtspijn!

Waarom je beter een muntstuk in je diepvries legt voor je het huis verlaat