in

Nicolette Kluijver ERNSTIG ziek: Legt per direct werk stil bij RTL

Het zijn moeilijke tijden voor Nicolette Kluijver. Ze kreeg deze week heftig nieuws te horen van artsen. Bij de 32-jarige presentatrice is namelijk longkanker geconstateerd. In overleg met RTL heeft Nicolette besloten om haar werkzaamheden per direct stil te leggen.

“Gisteren heb ik de uitslag gekregen van een biopt dat is genomen uit mijn linker long. De uitslag is niet goed. De onrustige cellen zijn ontstaan uit de tbc plek die vorig jaar bij mij is vastgesteld. Alles wijst nu op een voorstadium van longkanker. We zijn er op tijd bij en genezing is in mijn situatie heel goed mogelijk.”

Lees ook  Nicolette Kluijver: ”Bij elke hoest ben ik bang voor terugkeer longkanker”

“Spoedig wordt een deel van mijn linker long eruit gehaald. Het is slecht nieuws maar ik ben ergens heel dankbaar dat ik er in dit stadium achter ben gekomen. Dat is een wonder en te danken aan het uitstekende werk van mijn artsen. De kans op genezing is groot, maar het zal een lange weg worden. Gelukkig kun je met anderhalve long goed leven. Ik wil iedereen vragen de privacy van mij en mijn gezin te respecteren. Ik wil graag de rust en ruimte om te genezen. Het komt goed.” Liet ze via RTL Weten.

Lees ook  Savannah (14 ) en Romy (14 ) beiden dood in een sloot gevonden: Wat is er aan de hand?

De bestuurder ziet een 5-jarig meisje zwaaien. Als hij dichterbij komt, draait zijn maag om.

Politiewaarschuwing: als een vreemde door de telefoon vraagt “Kunt mij verstaan?”, hang dan snel op – hier is waarom