in

Nicol Kremers kent geen grenzen meer en laat nu echt alles zien

Nicol Kremers is de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws geweest vanwege haar activiteiten op het platform AlleenFans. Zij opende daar een account om haar financiële situatie te verbeteren, omdat ze met haar 9 tot 5 baan te weinig verdiende. Het poseren met een busje slagroom halfnaakt bleek voor haar een winstgevendere onderneming te zijn.

Voor haar avontuur op AlleenFans probeerde Nicol het eerst op een andere manier, namelijk via TikTok. Daar wist ze kinderen geld af te troggelen door voor 100 euro hun voornamen op haar hoofd te schrijven. Maar toen sliep ze nog op een luchtbedje bij Mike omdat hij geen geld voor een bed had.

Lees ook
Moeder plaatst verborgen camera en ziet vader dit bij dochter doen

Na enkele dagen op AlleenFans had ze al 30.000 euro verdiend. Inmiddels zou ze volgens geruchten zo’n 100.000 euro per maand verdienen. Nicol kreeg echter kritiek van haar fans omdat zij niet bloot op de foto wilde gaan, terwijl zij wel geld van hen ontving. Dit zou beter passen bij Instagram, aldus veel mensen. Nicol heeft besloten hier iets aan te doen en heeft uit angst voor opzeggingen aangeboden om haar voorgevel te laten zien voor extra betaling. Abonnees betalen 20 dollar per maand en 15 euro extra voor ‘exclusieve’ content.

Nicol zal ook aanwezig zijn op de Kamasutra Beurs in de Rai van 20 tot en met 23 april. Fans kunnen met haar op de foto, maar hier hangt een prijskaartje van maar liefst 140 euro aan. Nicol beweert dat ze dit niet voor het geld doet, maar omdat ze het leuk vindt.

Lees ook
’Rennende rukker’ blijkt dakloos

Hoewel het onduidelijk is hoe lang Nicol nog actief zal zijn op AlleenFans, heeft ze in korte tijd veel geld verdiend. De keuze om naakt op de foto te gaan, lijkt haar in ieder geval geen windeieren te leggen. Het is echter de vraag hoe lang haar fans bereid zijn om te betalen voor exclusieve content en fotoshoots.

2 nonnen op missie naar Afrika komen zwanger terug

“Overal in huis hangen spiegels, ik ben verliefd op mezelf. Geen enkele man kan me s*ksueel bevredigen”