in

Nicol Kremers draait door en gaat volledig naakt in kinderspeeltuin spelen

Om haar betalende volgers niet te verliezen, lijkt Nicolleke soms grenzen op te zoeken in haar content. Voorheen waren het nog wat bikini-shots of sombere beelden in een saai bubbelbad, maar nu lijkt de inhoud een tikkeltje extremistischer te worden.

Het vermoedelijke marketingteam van Nicol Kremers, wellicht zijzelf en misschien een medewerker, heeft zich gebogen over een nieuw concept.

Ze besloten om gewoon naakt te poseren in een kinderspeeltuin. Nicol plaatst een foto vanuit een speeltuin in haar Instagram Story, met een link naar haar afgeschermde fanpagina waar je voor een flinke prijs kunt zien wat ze precies doet.

Lees ook
Waarom mannen een bloedneus krijgen of flauwvallen bij een erectie

De foto die ze deelt op Instagram is al verontrustend genoeg. Hier zie je Kremers haar bilnaad flossen met de touwen van een speeltoestel. Dit is niet alleen een geval van exhibitionisme, maar ook vandalisme. Men zou zich afvragen welk kind straks dat net in klimt, niet wetende dat hij zijn handen blootstelt aan de onhygiënische acties van Nicol.

Wat het nog bizarder maakt, is dat Nicol daarna een foto plaatst waarop ze geknield zit op een bidkleed, met als bijschrift: “Verspreid je liefde.” Dit lijkt een vreemde overgang na haar ongepaste acties in de speeltuin.

Lees ook
Publiekslieveling Jona (27) van SBS-programma Lang Leve de Liefde omgekomen bij ongeluk

Volgens Nicol is het publiceren van de speeltuinvideo het moment waarop haar fans al die tijd op hebben gewacht. Als je een van deze langverwachte fans bent, is het wellicht verstandig om jezelf even te bezinnen.

Belangrijk om te weten is dat Nicol momenteel in Thailand is, dus er is vooralsnog geen reden om je kroost binnen te houden. Nederlandse speeltuinen zijn tot nu toe gespaard gebleven van dit soort acties. De vraag is alleen hoelang nog.

Thijs Römer verkracht in cel door gevangenen

Bridget Maasland doet borstverkleining: ‘Wat een verschil zeg!’ FOTO