in ,

Net binnen: Samantha de Jong ‘Barbie’ weer een kindje

Samantha de Jong bevestigd maandagavond weer geluk in de liefde gevonden te hebben. Op Instagram deelt ze een foto waarin zij en haar nieuwe vriend elkaar kussen. En ze heeft er weer een kindje bij…

Dave Taal is ‘Barbie’s’, zoals ze in Oh Oh Cherso werd genoemd, nieuwe vlam. Ze kan haar geluk wel schreeuwen van de daken.

,,Zo gelukkig met jou. Samen veel meegemaakt en blij dat jij mij nu het positieve van het leven laat zien” aldus de verliefde Sam.

Lees ook  Susanne schrijft brief aan vrouw die werd beschoten door waterkanon. ‘Jij overtrad de wet’

Vier kinderen
Doordat Barbie verkering heeft met de Scheveninger krijgt ze er een bonuskindje bij. Dave heeft namelijk een zoon uit een vorige relatie.

Dat maakt dat de Jong nu vier kids zou hebben. Dochter Angelina en zoontjes Milano, Angelo (voorheen Djemino) en bonuszoon van Dave.

Zelfmoord
Op 25 april overleed Samantha’s toenmalige vriend Gelmore plotseling aan een hartstilstand. Dit heftige nieuws maakte ze zelf bekend op Instagram.

Lees ook  ‘Man tikt twee keer op beeldscherm Tesla, waarna er 12.000 euro van zijn rekening wordt gehaald’

Geruchten gaan dat Gelmore zelfmoord heeft gepleegd voor Barbie’s neus terwijl hij onder invloed was van drugs.

Dat schrijft de blondine zelf naar een volger in een privé bericht. ,,Gelmore had geen zelfmoord moeten plegen waar ik bij was, onder de drugs.”

Fans denken dat Rico Verhoeven zich gaat bekeren tot de islam

Bam! Supermarktketen Jumbo verkoopt nu Pizza Worstenbroodje