in

Nederlandse toerist die poepte op slapende man nu zelf ondergepoept!

Op het Spaanse eiland Mallorca hebben enkele Nederlandse toeristen zich van hun slechtste kant laten zien. Op een filmpje dat op sociale media rondgaat, is te zien hoe een jongen op het hoofd van een slapende man poept. Vervolgens lachen ze de man gezamenlijk uit en schelden ze met ‘kanker’. Inwoners en Nederlandse ondernemers zeggen het gedrag van de Nederlanders al langer zat te zijn. ,,Het gedrag is vooral de laatste jaren verslechterd.”

Lees ook
Vader van 7 kinderen gaat na 23 jaar huwelijk verder als meisje 6

De 25-jarige Nederlander die afgelopen dinsdag poepte op een slapende man op vakantie-eiland Mallorca heeft ‘ongelofelijk veel spijt’ van zijn ‘vernederende en walgelijke’ actie. Door de stroom aan doodsbedreigingen als reactie op het filmpje dat de hele wereld rondgaat, doet hij al dagen geen oog dicht. ,,Ja, ik ben de dader. En ik word nu heel hard gestraft.”

Op een bericht op Facebook schrijft de jongen dat hij gisteren door een groepje mannen is bezocht en dat er onder dreiging van een mes in zijn mond is gepoept om de slapende man te wreken. Hij durft niet meer naar buiten te gaan voor nog meer wraakacties.

Lees ook
Genderneutrale Efteling bezoeker verdrietig: 'Ik kan niet naar het toilet'

Zijn vriendin zou hebben hem hebben verlaten en ook zijn werkgever wil hem niet meer in dienst hebben. Wie de slapende man is, is niet duidelijk. Vermoedelijk gaat het om een zwerver.

Moeder en kind uit azc Budel beschoten met paintball-pistool: Kind verliest oog

Roxeanne Hazes aangerand: Erik haalt verhaal / situatie loopt volledig uit de hand