in

Nationale waarschuwing: Pas op voor nepactie ‘Albert Heijn’

Tegenwoordig kan je maar beter oppassen, het kan namelijk zomaar zijn dat je opgelicht wordt. Op de website van consumentenprogramma Tros Opgelicht waarschuwen ze op dit moment voor een nepactie van Albert Heijn.

Mocht het zo zijn dat je deze dagen een e-mail ontvangt waarin staat dat jouw AH bonuskaart is geselecteerd om een cadeaubon van 500 euro te winnen? Let dan goed op! Deze e-mail is niet dus niet afkomstig van Albert Heijn!

Door jezelf via een link aan te melden voor deelname ga je akkoord met allerlei (vervelende) voorwaarden, bijvoorbeeld dat diverse ‘sponsors’ contact met je mogen opnemen via telefoon, email of sms. Dit betekent dat je een hoop ongewenste telefoontjes kunt verwachten als je je aanmeldt!

Lees ook  Gekookt ei dieet – Val 10 kilo af in slechts 2 weken

Ook bieden ze op dezelfde pagina een proefpakket vitamines aan, maar let a.u.b. op! In de voorwaarden staat bovendien dat je verplicht om de volgende 6 vervolgzendingen moet afnemen, met een totale waarde van maar liefst € 179,70, tenzij je jezelf binnen 21 dagen na ontvangst afmeldt. Dit wil je natuurlijk NIET! Nog een gevaar van de nep actie is dat je moeilijk kunt afmelden!

Lees ook  Deze man begreep niet waarom zijn vrouw steeds zo moe was – tot ze hem tekeningen liet zien

Veel mensen trappen in deze nepacties en komen daardoor in de schulden terecht. Daarom vragen we jou om dit bericht zo veel mogelijk te delen met je vrienden en familie leden!

Zie hieronder de screenshots/foto’s:


BRON INFORMATIE/FOTO’S: TROS OPGELICHT

Gelukkig ben je nu op de hoogte van deze nep-actie! Deel dit artikel verder om het criminelen moeilijker te maken en om je vrienden en familieleden te waarschuwen!

De straatkat zocht hulp, maar alle mensen liepen hem gewoon voorbij. Dan pakt 1 man hem op

Voordat hij stierf publiceerde deze jongen zijn laatste afscheid op Instagram. Wat hij zegt is het meest triest en diepzinnige dat ik ooi heb gelezen