in

Nance Coolen verbluft met sexy foto

Voormalig presentatrice Nance Coolen (46) heeft op haar Instagram een sexy foto uit de oude doos gedeeld. Veel volgers reageren er dolenthousiast op.

De foto is jaren geleden geschoten door Fritz Kok voor een album van Nance, maar die plaat is uiteindelijk nooit uitgebracht.

Vandaar dat ze nu deze foto met haar volgers wil delen: “Ooit wilde ik een solo-album uitbrengen dus liet ik fantastische foto’s maken door kunstenaar Fritz Kok.

Helaas heb ik het album nooit afgemaakt en zijn de foto’s nooit gebruikt. Dus vandaag wil ik deze delen want ik vind ‘m heel cool. Vind jij de foto leuk of niet?”, schrijft Nance bij haar post.

Lees ook  39-jarige vader van baby van 4 maand overlijdt aan coronavirus

Veel volgers reageren positief op haar albumcover: “Fietfieuwwwww”, “Wauw!!”, “Goede foto! Echt jaren ‘90 en echt Nance!

Leuk!” en “Amazing! Forever Young ❤”, wordt er onder andere geschreven. Ook vraagt iemand zich af waarom ze haar album nu niet afmaakt, waarop de blondine reageert met: “Faalangst..”

Vorig jaar werd nog bekend dat Nance haar comeback ging maken op het podium met muziekgroep Twenty 4 Seven. In de jaren negentig beleefde ze met de eurodancegroep haar doorbraak als zangeres.

“Ondanks dat ik na mijn vertrek bij Twenty 4 Seven nog vaak genoeg op de bühne heb gestaan, miste ik wel de fans en het publiek die speciaal voor Twenty 4 Seven naar de shows kwamen”, zei Nance, die in de gloriejaren van Twenty 4 Seven – tussen 1989 en 1996 – deel uitmaakte van de groep.

Lees ook  Als je partner deze 9 dingen doet, is hij of zij niet echt verliefd op je

“Ook zag ik mijn collega’s optreden op nineties festivals en ik heb altijd gedacht dat ik daar ook graag weer eens zou willen staan”, liet Nance in november weten.

Tegenwoordig leeft Nance wat meer buiten de schijnwerpers en is ze dolgelukkig met de liefde van haar leven: Pico van Sytzama.

Ruim twee jaar geleden gaven de twee hun ja-woord. In de video hierboven vertelt Nance openhartig over haar bijzondere trouwdag.

Elf maanden oude Teleza uit Malawi gaat dood zonder Nederlands paspoort

Lange Frans reageert op grote ophef