in

Nadat het 10-jarige meisje een ongelukje had gehad, dwongen haar ouders haar om naakt in de achtertuin te slapen.

Bekijk deze twee personen maar eens. Het zijn Brenda en Marc Marshall. Het stel woont in Florida en ze hebben een tienjarige dochter. Toen Marc van het werk thuiskwam, hoorde hij van zijn vrouw dat het meisje op de grond geplast en gepoept had. Brenda is niet de biologische moeder van het meisje. Bij wijze van straf dwongen deze zogenaamde ouders om het jonge meisje die nacht naakt buiten te slapen.

Het meisje moest op een betonnen ondergrond in de tuin slapen. Het meisje had geen kleren aan, geen onderdak en werd gedwongen om onder de blote hemel te slapen.

Lees ook  Heb je vaak jeuk in je oren? Dit kan het betekenen

Marc kwam zelfs niet kijken of ze het wel goed stelde.

Op zaterdagochtend omstreeks 7u45 werd het meisje dwalend op straat aangetroffen. Ze bevond zich op ongeveer een km van haar huis toen ze door een vreemde werd gevonden. Een uur later arriveerde de politie bij het huis van de familie Marshall, die geen idee hadden waar hun dochter was.

Lees ook  Slechtziende opa zwaar mishandeld tijdens wachten op bus. De reden is echt verwerpelijk

De voeten van het meisje zaten onder de blauwe plekken, ze was doodsbang en hongerig. Het koppel werd aangeklaagd wegens kindermishandeling. Dit verhaal is gewoon ongelofelijk en hartverscheurend. Wat is er aan de hand met de ouders van tegenwoordig?

We weten niet waarom het meisje op de grond urineerde en poepte, maar zeker is dat deze bestraffing veel te zwaar en ongehoord was.

Man die op het punt staat om een klein meisje te kidnappen, krijgt een verrassing die hij niet had zien aankomen.

Vrouw krijgt levenslange gevangenisstraf nadat papegaai haar aanwijst als moordenaar van haar echtgenoot.