in

Nachtmerrie: gigantische python wordt onder een kinderbedje gevonden. (VIDEO)

‘Mammie, ik kan niet slapen want er zit een monster onder mijn bed!’ Het is misschien een van de meest populaire uitvluchten die kinderen gebruiken om mee bij mama en papa in bed te mogen kruipen. Maar niet alle kinderen hebben er veel succes mee en moeten toch in hun eigen bedje blijven liggen. We hebben het zelf allemaal meegemaakt toen we klein waren. Een monster onder ons bed wil ons de duisternis in sleuren. Het is natuurlijk allemaal maar fantasie. Maar wat als die fantasie werkelijk wordt?

Lees ook  Als je vaak voedsel verspilt, moet je zeker deze video eens bekijken. Het zal je twee keer doen nadenken.

Een gezin in Oost-Azië kreeg zo’n monster op bezoek. Op een dag merkt de moeder dat er iets beweegt onder het bedje van haar kind. De typische kleurpatronen die ze ziet, laten niets aan de verbeelding over. Het is een python en nog geen kleintje ook!

In de onderstaande video kan je zien hoe een medewerker van het EMR (Emergency Medical Responder) het beest vanonder het bed haalt.

Eens het dier in de tussenruimte gebracht wordt is de afmeting van het monster te zien. Het beest meet meer dan drie meter van kop tot staartpunt. Pythons komen voor in Azië, Afrika en Australië. De grootste exemplaren van deze soort zijn de Burmese pythons die tot bijna zes meter lang kunnen worden. Pythons zijn giftige slangen en hun beet kan pijnlijk zijn maar is zo goed als nooit dodelijk.

Lees ook  Moeder vertelt jongetje dat hij grote broer wordt, bekijk zijn briljante reactie

Hoe dan ook, het is niet iets wat je graag onder het bed van je kind ontdekt!

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Vader verlaat op een dag zijn gezin. 30 jaar later vind zijn dochter een geheim bericht van hem, op het internet!

Waarom Zij Ei Op Haar Gezicht Smeert? Het Is Een Briljante Beauty Truc!