in

Na ‘irritaties’ halsoverkop vertrokken Caroline toch terug naar Chateau Meiland.

Het nieuws dat Caroline, de huisvriendin van de Meilandjes, halsoverkop was vertrokken uit het kasteel kwam als een donderslag bij heldere hemel.

In de media werd gesuggereerd dat het vertrek er kwam na onenigheid met de familie Meiland en omdat ze haar gezin ontzettend hard miste.

Maar nu lijkt het erop dat haar reis naar Nederland van korte duur was, want ze zou alweer naar Frankrijk afgereisd zijn.

Kort nadat het nieuws over haar exit uit het kasteel bekend raakte, postte Caroline een emotioneel bericht op Instagram waarin ze de fans bedankte.

LEES OOK!
Kaars die naar vagijn ruikt binnen uur uitverkocht

Ze schreef:
“Het is waar, ik zal terugkeren naar Nederland. Wij hebben zo hard gewerkt aan het prachtige Chateau, ik ben ka-pot!”

Een woordvoerder van het programma bevestigde ondertussen aan Shownieuws dat Caroline opnieuw naar Frankrijk reisde.

De verklaring luidde: “Caroline is inmiddels niet meer in Nederland. Ze is alweer terug naar het Chateau, want de opnames gaan gewoon door.”

LEES OOK!
Bruidegom slaat de bruid in het gezicht op de trouwdag omdat zij hem geen cake voedt

Hoewel Talpa het dinsdag nog had over irritaties binnen het kasteel, wordt dat nu tegengesproken. De woordvoerder benadrukt dat er geen sprake was van onenigheid, maar dat het werk in het kasteel gewoon te zwaar was met momenten.

Ze zal de opnames mee afronden en daarna naar Nederland terugkeren. Niet omdat er hommeles is, maar gewoon omdat Caroline in Nederland bij haar gezin wil zijn.

In beeld: zo ziet Vlieland eruit na het ‘bombardement’ van gisteren

Verdrietige dag voor Beau