in

Na het zien van DIT filmpje ga je nooit meer naar het circus toe.. Deel dit a.u.b verder!

Het laat zien hoe baby beertjes zich verzetten terwijl ze zijn vastgebonden aan hun en en gedwongen zijn te doen wat de mensen willen. Mensen doen ze pijn tot ze doen wat de mensen willen en dit gebeurd ook bij leeuwen en tijgers. De beestjes zitten opgesloten op plekken die veel te klein zijn om in te kunnen leven, denk aan ijzeren kleine kooitjes bijvoorbeeld.

Lees ook  12 walvissen werden dood op een strand aangetroffen. Onderzoek op hun dode lichamen bracht een bittere waarheid aan het licht

Ze moeten daar eten, drinken en ook poepen of plassen, en dat allemaal in de te krappe ruimte. Je ziet zometeen duidelijk dat de beesten er niet gezond uit zien en dat ze verwaarloosd zijn en het is ook officieel bevestigd dat de beestjes te weinig eten en drinken krijgen.
Bekijk hieronder de verschrikkelijke beelden en vergeet het alsjeblieft niet verder te delen als je hier ook tegen bent! Wij zijn tegen dierenmishandeling en hoe meer mensen dit delen, hoe meer mensen zien hoe slecht het daar met de dieren gaat, dus DEEL dit aub..

Lees ook  Na 22 jaar apart, worden de beste vriendinnen herenigd – maar niemand was voorbereid op hun reactie

12 walvissen werden dood op een strand aangetroffen. Onderzoek op hun dode lichamen bracht een bittere waarheid aan het licht

De vader is stervende – een paar dagen voor zijn dood kan hij nog iets moois doen