in

Na het overlijden van zijn langjarige echtgenote ontdekt deze man in een oud telefoonboek iets ongelofelijks.

In onze jonge jaren heeft het leven vaak onverwachte wendingen in petto, maar van zodra men een zekere leeftijd bereikt treedt de rust eindelijk in. In het beste geval heeft men een prachtige familie, woon je in een chique huis, krijg je regelmatig bezoek van je kleinkinderen en heb je nog altijd een fantastische relatie met je wederhelft. Bij Katie Smith en Ed Sellers verliep het alleszins een beetje anders.

De twee leerden elkaar 70 jaar geleden kennen als tieners en werden snel op elkaar verliefd. Hun ouders stonden niet toe dat ze samen uitgingen of samen alleen thuis bleven – Katie’s jongere zus bleef als chaperonne altijd aan haar zijde.

“We waren al drie jaar samen en ze liet niet toe dat ik hem kuste”, vertelt de ondertussen 90-jarige Katie. De twee voelen zich zo beschermd door hun ouders dat ze de relatie uiteindelijk afbreken.

Lees ook  7 jarige doet belofte aan opa – 20 jaar later, klopt er iemand aan zijn deur

Hun wegen scheidden, leerden een andere partner kennen, trouwden en kregen kinderen. Terwijl het huwelijk van Katie 54 jaar duurde, overleed de echtgenote van Ed na 67 jaar huwelijk. Tot dan leidden ze beiden een gelukkig en tevreden leven.

Twee jaar na het overlijden van zijn echtgenote nam Ed een oud telefoonboek vast, dat hij jarenlang had bijgehouden, en daarin ontdekte hij het telefoonnummer van Katie opnieuw. Maar hoe groot zou de kans zijn dat hij haar nog zou kunnen bereiken, of nog niet gestorven zou zijn? Er waren ondertussen immers 74 jaar verstreken. Na enig aarzelen greep hij de telefoon en toetste het nummer in. En effectief: Katie was nog levend en wel, en woonde niet ver van hem.

Lees ook  Pastoor uit Zimbabwe beweert dat hij het rechtstreekse telefoonnummer van God heeft.

Toen ze elkaar kort daarop opnieuw ontmoetten, sprong de vonk meteen terug over. Ze wisten dat ze voor elkaar bestemd waren. Op 16 juli 2017 gaven ze elkaar het ja-woord!

Alleen dankzij de nieuwsgierigheid en moed van Ed kon hun liefde opnieuw opflakkeren. En als je ziet hoe vertrouwd ze met elkaar omgaan, zou je denken dat ze de voorbije 70 jaren gewoon samen hebben doorgebracht.

Het liefdesverhaal van Katie en Ed is werkelijk uniek. Hoe sterk moet hun liefde wel niet zijn als het tientallen jaren standhoudt. Hoe veel tijd hen ook nog rest, ze zullen de laatste jaren van hun leven doorbrengen met mensen die ze voor altijd in hun hart gedragen hebben. Zo ziet ware liefde eruit!

DEEL dit met je vrienden!

Duiker redt het leven van een bultrug walvis– maar het is de manier waarop de walvis hem bedankt wat miljoenen fascineert

Jongen ligt in coma nadat hij op school in elkaar werd geslagen. Dan opent hij zijn ogen en fluistert 3 woorden.