in

Na het lezen hiervan zal je elke dag deo willen gebruiken onder je borsten

Wanneer ik wanhopig een douche wil nemen, maar de tijd of gelegenheid niet heb, is deodorant een geschenk uit de hemel.

En wanneer het warm is buiten en ik zeker dat ik zal zweten door mijn t-shirt, is mijn deodorant mijn beste vriend.

Maar wat ik tot vandaag niet wist, is dat deodorant niet enkel voor oksels dient. Je kan het bijvoorbeeld ook op je voeten en borsten gebruiken.

Dus de enige vraag die ik me nu stel is: waarom wist ik dit vroeger niet?

Als je geen deodorant hebt thuis, zal je deze ongetwijfeld willen kopen na het lezen hiervan. Maar voor je dit doet, kies je beter voor een product die aluminiumvrij is, aangezien aluminium averechtse effecten kan hebben. Je kan aluminiumvrije deodorants vinden bij de meeste apothekers en online winkels.

Hier zijn 9 slimme tips hoe je het meeste haalt uit je deodorant, en dus niet alleen je oksels.

1. Weg met puistjes

Als je een vervelend puistje hebt op je gezicht en het wil maar niet verdwijnen, is een deo stick een goed laatste redmiddel. Vele deodorants bevatten antitranspiratiemiddelen die je huid kunnen doen uitdrogen. Dat is wat je oksels droog houdt, en het heeft hetzelfde effect op je huid. Dus als je gezicht enkele vochtige plekjes heeft, breng dan een klein beetje deodorant met antitranspiratiemiddelen aan.

2. Voorkom borstzweet

Het gebied onder je borsten kan erg zweterig worden tijdens de zomer. Zweten wanneer je aan het sporten bent is misschien acceptabel, maar het is nog vervelender wanneer je zweet op kantoor of tijdens een etentje. Hef je borsten op en smeer een klein beetje deodorant onder je borsten. Je zal merken dat je droog blijft en je ruikt nog eens lekker ook.

Lees ook  Duitser, met racistische motieven, rijdt in op groep voetgangers: “Hij had de intentie buitenlanders te doden”

3. Glijd makkelijker in je jeans

Je kent het gevoel wel. Je krijgt moeilijk je nieuwe strakke jeans aan. Je hebt ze al halfweg, maar je dijen werken niet mee. In de plaats van te sukkelen met je nieuwe broek, waarom smeer je je benen niet een beetje in met deodorant? Je zal verrast zijn hoe gemakkelijk je zelfs de meest skinny jeans kan aantrekken.

4. Houd je zonnebril op z’n plaats

Niets is vervelender dan je zonnebril constant te moeten goed zetten aangezien ze constant van je neus glijden. Je denkt misschien dat sommige dagen gewoon te warm en zweterig zijn om er iets aan te doen, maar met een klein beetje deo-stick op je neus kan je voorkomen dat je zonnebril van je neus afglijdt.

5. Voorkom zweetplekken op stoelen en zetels

We hebben allemaal al die donkere plekken gezien waar een persoon heeft gezeten. Opstaan en een grote plek op een stoel nalaten is niet hoe je wilt dat mensen je herinneren wanneer ze ‘tot ziens’ zeggen. Als je een klein beetje deo op je rug smeert kan je dit voorkomen.

6. Stop met zweten ’s nachts

Wakker worden badend in het zweet is nooit leuk, en zeker niet als je de nacht daarvoor een douche hebt genomen om tijd te sparen ’s ochtends. Als je slaapkamer warm is, of als je een nachtmerrie hebt gehad kan je erg zweten. Maar met een beetje deodorant op je lichaam voor het slapengaan, kan je jezelf makkelijker droog houden.

Lees ook  17-jarige Moslima ontvoerd en doodgeknuppeld vanwege hoofddoek

7. Weg met stinkende voeten

Wie zei dat enkel oksels slecht kunnen ruiken? Doe een beetje deo onder je voeten en tussen je tenen. Je voeten zullen niet meer zweten en je zal je niet zo schamen wanneer je je schoenen uitdoet.

8. Voorkom blaren

Nieuwe schoenen kunnen blaren veroorzaken nog voor je ze goed en wel hebt geprobeerd. Wanneer het warm is, zwellen je voeten op en schuren ze tegen je schoenen. Dit veroorzaakt pijnlijke blaren. Smeer wat deo met antitranspiratiemiddel in je schoenen en het zal het zweet opnemen, zo voorkom je blaren.

9. Brandwondjes bij het scheren

Het is zomer, dat betekent dat je vaak gaat zwemmen. Toch? Iedereen die zich scheert heeft vaak last van brandwondjes door te scheren, maar een deo-stick kan dit stoppen. Smeer deodrant op je bikini of zwempak na het scheren, om je huid zacht te houden en irritatie te voorkomen.

Deze 9 handige tips voor deodorant gebruik zijn de redenen waarom ik altijd een stick op zak heb. Het is een echte redder in nood in vele situaties. Deel aub deze tips met anderen.

Zoon negeert zijn moeder tot haar dood, kijkt in de kist en realiseert de verschrikkelijke waarheid

Hij hoort een geluid en ziet 4 honden – wat ze bewaken bevriest m´n hart