in

Na dochter misbruikt Hagenaar (72) ook nog eens kleindochter

Nadat hij zijn dochter in haar jeugd al misbruikte, pleegde Hagenaar M.A. ruim twintig jaar later ook nog eens ontucht met haar dochtertje. Het Openbaar Ministerie eist nu tegen hem een celstraf van 36 maanden, waarvan twaalf maanden voorwaardelijk.

Het misbruik eind jaren negentig, toen zijn dochter tussen de elf en dertien was, was weer vergeten en vergeven in de familie. Toen ze zelf een kind kreeg, was de dochter aanvankelijk nog wel behoedzaam. Maar enkele jaren geleden, toen haar dochter ongeveer acht jaar oud was, mocht het meisje toch bij opa en oma logeren.

Lees ook
Dit is de uitkering die dit stel krijgt omdat ze beiden te dik zijn om te werken

P*rno
Oma betrapte de Hagenaar toen hij porno zat te kijken in aanwezigheid van het meisje. Ze viel haar echtgenoot aan, en dreigde hem te doden met een mes of pistool. Uit verhoren van het meisje bleek daarna dat opa haar tijdens de logeerpartijen ook betast had in de schaamstreek. Aanvankelijk verklaarde de man bij de politie dat hij haar alleen ‘functioneel’ aangeraakt had. Ze had last van een ‘branderig gevoel’, en hij smeerde haar in met babyolie. Tijdens de zitting maandag bij de Haagse rechtbank gaf M.A. toe dat dit ook wel eens gebeurde als ze geen klachten had.

Alleen verliezers
De officier van justitie meende dat de Hagenaar het vertrouwen heeft misbruikt dat zijn dochter alsnog in hem had gesteld, nadat ze door hem was misbruikt. De dochter liet er geen misverstand over bestaan dat ze nu geen enkel contact meer met haar vader wil.

Lees ook
Dit geloof je niet: Linker bal van man blijft vast zitten in IKEA Stoel

,,Ik wil niets meer me je te maken hebben”, zei ze op de zitting. “Dat jij dit je eigen kleindochter kon aandoen! Je hebt haar een trauma voor de rest van haar leven bezorgd.” Volgens de advocaat van de Hagenaar zijn er in deze zaak alleen maar verliezers. “Er was sprake van een hechte familie, maar die is helemaal uit elkaar gevallen.” De uitspraak van de rechtbank is over twee weken.

Man opent vuur op eigen koelkast na vreemd geluid

Dankzij jouw vriendin/vrouw krijg jij als man een buikje… en dit is de reden